2777
2789
عنوان

کسایی که با مادر شوهر زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 79 پست
نه شوهرم متوجه شد که یکی داره بهم چیزی یاد میده وگرنه میدونه درک میکنه مادرش بی احترامی میکنه همیشه ...

چه زن و شوهری خدا امثال شما رو زیاد کنه خوشی و خوبی و رزق تو زندگیتون هر روز زیاد و زیادتر بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه زن و شوهری خدا امثال شما رو زیاد کنه خوشی و خوبی و رزق تو زندگیتون هر روز زیاد و زیادتر بشه

قربونت همچنین عزیزم من و شوهرم کل دعوامون رو بچه هامونه من میخوام دعوا کنم اون میگه نه 😅😅😅تا پای طلاقم رفتم اخه اصلا مادر حسابم نمیکنه بدم میادمیگه بچر نزنی چرا داد زدی تنبیح نداریم نمیخواد کاریش نگیر مشق نمیخواد

ممنون قربونت ..چون ذاتن بد دهنه با من تنها نیست با همه این طوری عصبیه مادرم بهم میگفت سختی زیاد کشید ...

عزیزم کسی نگفته بزنش

بزارش به حال خوش

محبتت رو خرج یک نفر دیگه کن

خیلی دلش سیاهه که با این میزان محبت و بخشندگی تو دلش به رحم نمیاد پاش لب گوره ولی از زبون نیفتاده

نه شوهرم متوجه شد که یکی داره بهم چیزی یاد میده وگرنه میدونه درک میکنه مادرش بی احترامی میکنه همیشه ...

واقعا من مات عقل و شعورت شدم

همینکه به این درک رسیدی یعنی خودت میدونی داری چیکار میکنی امیدوارم شوهرت واقعا قدر این گذشتتو بدونه

ولی یه تجربه از خودم و خانوادمم بهت بگم ما هم با پدربزرگ و مادربزرگم اینا باهم تو یه ساختمون بودیم یعنی خوبی هایی که پدر و مادرم به اونا کردن اصلا شمردنی نیس همههههههه کاراشون با پدر و مادر من بود با وجود چند پسر و دختر دیگه ولی پدر و مادرش در اخر یجوری از خجالتمون در اومدن که هیچوقت قابل برگشت ما هنوزم بعد از گذشت سالها زخممون خوب نشده

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

ایشالا خدا با این دل بزرگت روز به روز محبت بینتون رو زیاد کنه و رزق و روزی شوهرت هم روز افزون باشه❤️ ...

قربونت عزیزم نظر لطفته ...به خدا گاهی محکم میگم دیگه این کار نمیکنم ولی باز میبنم گیرن یهو از خود بی خود میشم 🥲میگم ولش این یه بارم رو قبلیا

برنج رو میشه بزاری برای پرنده ها تو کوچه. اتفاقا زمستونی کلی هم دعا میکنن برات. بهت فحش نمیدن . تازه ...

به عنوان حامی حیوانات میگم که برنج برای پرنده خوب نیست . گندم و ارزن مناسبه

بعد من تو شرایطی که ایشون گفت نظر دادم . وگرنه نه با مادرشوهر زندگی میکنم ، نه غذای اضافه میپزم ، نه کلا برای کسی غذا میفرستم ، نه کسی حق داره بهم بی احترامی کنه ، نه خواهرم حق داره تو کار و زندگیم نظر بده

اما تو شرایطی که ایشون گفت دقیقا غذا رو میریزم سطل آشغال ولی برای طرف نمیفرستم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم منظورم شما نبودید. منظورم به ایشون بود.

درسته

چون منو ریپلای کردین جواب دادم 🖐🙏

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

واقعا من مات عقل و شعورت شدم همینکه به این درک رسیدی یعنی خودت میدونی داری چیکار میکنی امیدوارم شوهر ...

قربونت بشم من ...باور کن انگار خدا هولت میده دلتم نخواد نمیشه منم گاهی میگم تموم شد دفعه اخرمه ولی باز شل میشم اصلا دست خودم نیست همش این گناهه اون گناهه تو سرم میچرخه انجام ندم عذاب وجدان میگیرم خوابم نمیبره .....من مادر شوهرم پاش شکست به خدا قسم انداختنش تو خونه رفتن شوهرم گفت ماهم میریم مگه وظیفمونه من دخالت نمیکردم دعوا خواهر برادری بود شب دیدم شوهرم داره گریه میکنه همون شب همه چیزمو برداشتم گفتم بیا بریم یکی دوماه پیش مامانیم گفت حدی میتونی راست میگی بگو بخدا اشکاشم سرازی میرفت گفتم اره که میتونم چرا نتونم ولی فقط برای تو رفتیم پایین همون شب تو خودش جیش کرده بود گریه میکرد گفت گمشو بیرون بربن بیرون منم محلش ندادم شستمش لگنم گذاشتم لباساش عوض کردم سه ماه کامل باهاش زندگی کردم بعدش اومدم شوهرم هنوز شبا قبل خواب دستامو میبوسه

قربونت عزیزم نظر لطفته ...به خدا گاهی محکم میگم دیگه این کار نمیکنم ولی باز میبنم گیرن یهو از خود بی ...

سلام عزیزم

به این کار های شما میگن مبارزه با نفس

نفست میگه اون با تو بد رفتاری میکنه

تو هم متقابلا بد باش

اما داری با خوبی جبران میکنی

ده ها برابرش به زندگی خودت برمیگرده🥰😍❤️

مادر شوهرت رو هم بذار به حساب کهولت سن و سختیای زندگیش و بگذر از کنارش

بسپارش به خدا

فکر کن مادر خودته

میتونستی کاری کنی؟نه واقعا

خداروشکر همسرتون هم فهمیدس و قدر خانومی مثل شما رو میدونه

بهت تبریک میگم بابت دل مهربونی که داری خدا اندازه وسعت دلت بهت نعمت و برکت بده🤍🤍

عزیزم کسی نگفته بزنشبزارش به حال خوش محبتت رو خرج یک نفر دیگه کنخیلی دلش سیاهه که با این میزان محبت ...

اون نحبت و خرج شوهرم میکنم میخوام یه راضی و بهت بگم من وقتی تو خونه میفتم بچه هام مثل پروانه کار میکننن مراقبت میکنن گاهی میگم اینم نتیجش بچه هام خیلی با معرفتن حس میکنم کار خداست