2777
2789
عنوان

میخوام درد و دل کنم میاید

224 بازدید | 21 پست

سه ساله تقریبا من مشکل معده دارم همه دکتری رفتم همه راه هارو امتحان کردم به هرکی میشد متوسل شدم گریه کردم قسم دادم دعا کردم نمیشه معدم خوب نمیشه فقط کم و زیاد میشه خوب نمیشه بعد الان سه چهار روزه کامل هیچی نمیتونم بخورم هرچی میخورم میخوام عوق بزنم انگار بزور آب دهنمو قورت میدم عوق نزنم میل ندارم حالت تهوع و اینا بی حال شدم نمیدونم قراره چی بشه و فردا هم امتحان حسابان دارم یازدهم ریاضی تیزهوشانم و اصلا حوصله درس خوندن ندارم کلی از درسام مونده خوابم میاد همش ولی درست نمیتونمم بخوابم وسط اینهمه سرما هم خوردم افسرده شدم وضعیت مملکت هم یطرف دلم میخواد بمیرم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما از اعصابته.پسر منم دهم تجربیه چند وقت مدام مریض بود اول سینوزیت.بعد اسهال و استفراغ .بعد گوشش و شیتشو دادم .بعد هم معده اش امونش و برید و آمپول زد .همه اش هم استرس امتخانات رو داشت

عزیزم حتما از اعصابته.پسر منم دهم تجربیه چند وقت مدام مریض بود اول سینوزیت.بعد اسهال و استفراغ .بعد ...

واقعا متنفر شدم از مدرسه و دلم نمیخواد درس بخونم اصن

برای معده ش چکار کردید؟

خب خداروشکر چیز خاصی نبوده. التهاب معده هم با تغذیه سالم خوب میشع. به نظرم شما مشکل معدت عصبیه. چی ...

میگم مشکل معدم نیس مریمه هرچی میخورم از گلوم پایین نمیره عوقم میگیره مشکل معده رو که چند ساله دارم کنترلش میکردم

دوتا آمپول زد و دارو دادند بهش اونها رو مصرف کرد .استرسی که درس به بچه ها میده هیچچیز نمیده

امروز مدرسه گیر داده بود که چرا میخوای بری نمره کم میکنیم بعد من بزور سر پا وایساده بودم

منم اینجوریم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

چجوری اگه راهکاری پیدا کردی بهم بگو

هیچی نمیتونم بخورم هر روز صبح بالا میارم و با بو و مزه غذا عوق میزنم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

عزیزم ان شاله بهتر میشد

ولی من تجربه یکی از اعضا خانواده میگم ایشونم مثل شما خیلی دنبال متخصص معده رفت ولی بعداً متوجه چیزی شدیم

که اصطلاحا دچار افتادگی ناف شده از کار سنگین میدونی افتادگی ناف چیه ؟که میزد به معده

بعد هم شما هر روز ناشتا به محلول از ترکیب سرکه سیب عسل داخل لیوان آبجوش درست کن و حتما ناشناس همراه خرما بخور چهل روز

اینم برای وعده خوبه هم سردی از بین میره هم اسید معده تنظیم میشه

ای خدا آدم برهسرشه بکوبه به دیوار از دست شما ،آخه وضعیت مملکت چه ربطی به شماها داره؟بشین درستو بخون به سلامتیت برس، آخ چه کاری از دست شما برمیاد به جز خون به دل کردن پدر و مادرتون والا