2777
2789
عنوان

کسایی که با مادر شوهر زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 79 پست
سلام عزیزم به این کار های شما میگن مبارزه با نفس نفست میگه اون با تو بد رفتاری میکنه تو هم متقابلا ب ...

🥲🥲🥲قربونت بشم با دعای قشنگت ....مادرم خدا بیامرز عروسی داشت که نمیزاشتن ما دست به مادرمون بزنیم عروسمون فرشته بود خدا از اسمون داد مادرم فوت شد زن داداشم الان مشکگل روحی پیدا کرده هر وقت میریم جاش بعد ۳ سال هنوزم گریه میکنه میگه مامان و میخوام

قربونت بشم من ...باور کن انگار خدا هولت میده دلتم نخواد نمیشه منم گاهی میگم تموم شد دفعه اخرمه ولی ب ...

الهی عزیزم 🥲🤍

من حس میکنم مادر شوهرتم هیچی تو دلش نیست

بالاخره یه زمانی برای خودش غرور و شخصیتی داشته

ولی از اینکه الان میبینه افتاده و زمین گیره و اختیار ادرار خودش رو هم نداره و بچه هاش هم کنارش نیستن سرخورده میشه و میخواد با این حرفا خودشو خالی کنه

خدا یک در دنیا صد در اخرت بهت بده

شوهرت تا ته دنیا هم دور سرت بچرخه کمته

میدونی چقد ارزش داره این کارات؟

چه پیش همسرت

چه پیش خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت بشم من ...باور کن انگار خدا هولت میده دلتم نخواد نمیشه منم گاهی میگم تموم شد دفعه اخرمه ولی ب ...

انشالله خدا عوضشو صد برابر بهت بده

واقعا وقتی دلت وا میشه اینکارارو میکنی ماها نمیتونیم بگیم نکن و نده مهم اینکه خودت دلت میاد و اینجوری حالت بهتره

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

اون نحبت و خرج شوهرم میکنم میخوام یه راضی و بهت بگم من وقتی تو خونه میفتم بچه هام مثل پروانه کار میک ...

دقیقا 😍افرین

پدر شوهر مادر شوهرت الان سالخورده شدن احتیاج به کمک دارن

یادمون نره که افتاده شدن و محتاج دیگران شدن برای ما هم پیش میاد

بچه هات از روی رفتار تو الگو میگیرن

الهی عزیزم 🥲🤍من حس میکنم مادر شوهرتم هیچی تو دلش نیست بالاخره یه زمانی برای خودش غرور و شخصیتی داش ...

قروبونت بشم عزیزم ......میدونی اینا کارای من و زیاد کوچیک نبینن ولی خانوادم میبینن یا دوستام همش دعوام میکنن خری احمقی روانی نکن نکن منم یهجوری میشم همشم میگم خدایا این دلسوزی چی بود این وسط

قروبونت بشم عزیزم ......میدونی اینا کارای من و زیاد کوچیک نبینن ولی خانوادم میبینن یا دوستام همش دعو ...

اهمیت نده به حرفا

اگه صرفا با دید دنیایی بخوای به قضایا نگاه کنی

دوستات حق دارن

اما از دید دیگه ای هم میشه نگاه کرد

درسته مادر شوهرت شاید به غذای شما احتیاج داشته باشه

ولی شما هم به اینکه یه ظرف غذا بدی دست خانواده همسرت محتاجی

اینجوری فکر کنی ،مدام میخوای که برای خودت و اون دنیات توشه جمع کنی

اون دنیا همین کار هات سر بلندت میکنه

اهمیت نده به حرفا اگه صرفا با دید دنیایی بخوای به قضایا نگاه کنی دوستات حق دارن اما از دید دیگه ای ه ...

واقعا راست میگی ....ولی من خودمم کم بی گناه نیستم عزیزم انشالله بتونم با این کارا از گناهای خودم کمتر کنم

خدا بیامرزه🖤حتما مادر خدا بیامرزتون هم انسان شریفی بوده که انقد عروس دوستش داشته

ممنون عزیزم ....مادرم عاشق عروساش بود خیلی دوستشون داشت تا جایی که ما دور هم تا اسم یکی که نبود میاوردیم میگفت الهی درد و بلاش فرق سرت غیبت عروسم نکن میگفتم بابا خوبش میگم میگفت غلط کردی اصلا راجبش حرف بزنیدیا زنداشم عروس ۱۳ سالمونه انگشتر دستش نبود انگشتر خودش و داد گفت همین مونده چشم مردم دنبال ناموس ما باشه 😅😅زن داداشم میگفت بابا من پیرم مامانم میگفت بازم خوشگلی منم مرد میبودمدبرا خودم میگرفتم

اون نحبت و خرج شوهرم میکنم میخوام یه راضی و بهت بگم من وقتی تو خونه میفتم بچه هام مثل پروانه کار میک ...

نه عزیزم بچه هات محبت دیدن محبت میکنن

باهاشون بد باشی بعدا بزرگ شن عقل رس شن تو چشمت هم نگاه نمیکنن مگه اینکه درگیر کلیشه های تقدس پدر و مادر و یا افکاری مثل افکار شما که به زندگی خودم برمیگرده یا برای خدا میکنم باشن

قربونت همچنین عزیزم من و شوهرم کل دعوامون رو بچه هامونه من میخوام دعوا کنم اون میگه نه 😅😅😅تا پای ...

وای همسر منم انگار اوضاع خونه ی ما رو تعریف کردید

تازه از شوهر شما افراطی تره جایی بینه یکی داره بچشو میزنه تذکر میده که چرا با حرف زدن بچه رو راهنمایی نمیکنی

پسر من ۲۲ سالشه تا حالا یه تلنگر نزده بهش بارها سر اینکه چرا به بچه فلان حرفو زدی چرا فلان رفتارو کردی بحثمون شده

وای همسر منم انگار اوضاع خونه ی ما رو تعریف کردید تازه از شوهر شما افراطی تره جایی بینه یکی داره بچ ...

منم از همینش بدم میاد خواب خیلی بد حساسه از وقتی زایمان کردم تا الان حتی تو بیمارستان جاریم بغل کرد داد زد دعوام کرد بگیر بچمو ازش الان میندازه انقدر ناراحت شدم گفتم نگو میگفت بچه خودمه دویت دارم یا شیر میدادم تا صب میگفت یواش تا ته نده یهویی بچه تو جمع سرفه میکرد میگفت چجور شیر دادی گیر کرد دهنش یکم مش پیدا میکرد خونه خراب میکرد خونه مادرم بچه گریه میمرد شوهرم زنگ میزد اول جلو دهن بچر و میگرفتیم میبردن بیرون تا من جواب بدم 🤣🤣🤣