2777
2789
عنوان

من و همسرم هردو وسواس فکری داریم

389 بازدید | 42 پست

سلام بچه هل خوبین

من و همسرم هردو وسواس فکری داریم، جوری که شاید یه چیزهایی تو ذهنمون بیاد و فکرمون رو درگیر کنه که خودمون ازش بیزاریم، مثلا شوهرم فکر خیانت به سرش میاد در صورتی که میدونه خیانت نمیکنه و یا من مدام فکر طلاق به سرم میاد، و همین باعث بی اعتمادی و سردی رابطمون میشه

خیلی ناراحتم چیکار کنم😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدای من چقدر من 😭

من حتی تو رابطه هم هستم ولی اینقدر درگیر فکر های منفی میشم حس میکنم دختر خوبی نیستم مناسب کسی نیستم

من دیشب هم در موردش تاپیک زدم

و اینکه به نظرم وسواس فکری از عزت نفس پایین میاد و تروماهای بچگی

من مادر سخت گیری دارم بهم اعتماد نداشت از بچگی همش منم از بچگی یادگرفتم خودمو توضیح بدم همیشه که الانم کسی توضیح نخواد خودم میدم

خیلی بده خلیییی من احساس مبکنم منو دوست نداره ولی میگه به خدا دوست دارم یه مدت که حالم بد میشه مدام ...

منم همینجوریم

امانمیدونستم وسواس فکری دارم

من وسواس مطالعه هم دارم خیلی بده

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

متاسفانه من یه سری افکاری که همسرم داشته رو که برای چت جی پی تی فرستاده رو دیدم که نباید میدیدم

ببخشید که ناراحتت میکنم

اما انسان به هرچیزی که فکر کنه، متاستفانه یا انجامش میده یا درصدد انجام دادنش برمیاد

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
وای خدای من چقدر من 😭من حتی تو رابطه هم هستم ولی اینقدر درگیر فکر های منفی میشم حس میکنم دختر خوبی ...

درکت میکنم عزیزم خیلی درکت میکنم

همسرم من عزت نفسش به شدت پایینه

خیلی پایین

من هم عزت نفسم پایینه ولی نه به اندازه همسرم

درکت میکنم عزیزم خیلی درکت میکنم همسرم من عزت نفسش به شدت پایینه خیلی پایین من هم عزت نفسم پایینه ول ...

خب جفت تون برید دکتر چون در آینده پدر مادر میخواید بشید سخته براتون نذارید زندگی تون تحت تاثیر قرار بگیره