2777
2789
عنوان

کسایی که با مادر شوهر زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 79 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا به اون خوبی نمیکنم خواب غذا میمونه منم به شوهرم خوبی میکنم و خداییش قدر دانه خیلی ممنونه ازم ...

خو اندازه بذار یا فریزش کن چون محبتت میش وظیفه خصوصن ک اون قدرشناس هم نیس

خدایا شکرت

من اگر کسی احتراممو نگه نداره جلوی چشمش غذا رو میریزم دور اما کوفتم بهش نمیدم . بمیره هم یه لیوان آب دستش نمیدم . چه برسه فحش بده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من اصلا نمیخوام اون قدر دانی کنه ولی همسرم چرا خیلی قدر دانی میکنه حتی وقتی مادرم زنده بچد همسرم همه ...

مادرش با شوهرت خوبه چرا باید حسش کم بشه؟

راه دیگه ای برای خوشحالی شوهرت پیدا کن اگر هم خودت اینطور راحتی همینو ادامه بده

دقیقا برنج و قرمه و مرغ مرغ و خوردن قرمش موند با برنجاش خوردبم ظهر ولی بازم موند اندازه دقیقا یه دیس ...

حیف بده به نیازمند ها حداقل گدا های توی خیابون کودکان کار

اسراف نکن به گدایی می افتی یه روز

بعد چرا دو مدل میپزی ؟؟ مرغ و قیمه؟؟

کمتر درست کن

من از وقتی برنج گرون شده کمتر درست میکنم

گرچند هیچ وقت هم غذام زیاد نمیاد

مگه پیمانه نداری ؟؟

برای هر دو نفر بزرگسال یک و نیم پیمانه یا همون نیم لیوان کافیه

اگه نمیگه ته مونده غذاشو اورده و منت نمیزاره خب حالا با وجود تمام بداخلاقیاش بازم بفرست براشولی اگه ...

نه روز بعدش بفرستم واقعا زشته فکر نکنه ته مونده هست اون که میخوره حتی میبینه مهمون دارم میدونه براش میفرستم غذا درست نمیکنه

وقتی مهمون میاد نمیشه کم درست کرد نگفتم هروز گفتم گاهی اوقات یا مثلا نذری شوهرم میاورد حتما براش میف ...

خب گاهی عیبی نداره،تو به خاطر شوهرت میبری،اگه شوهرت خوبه و بعدا خودت حرص نمیخوری بده بره برکتش بر میگرده

مادرش با شوهرت خوبه چرا باید حسش کم بشه؟راه دیگه ای برای خوشحالی شوهرت پیدا کن اگر هم خودت اینطور را ...

نه همسرم زیاد از مادرش راضی نیست ولی بازم پیره دلش میسوزه اتیش میگیره یلدا میز چیدم دیدم اومد تو ناراحت گفتم چیه خندید گفت هیچی بعدش فهمیدم مادر شوهرم و پدر شوهرم تنهان هیچ کس نیومده لوازم و جمع کردم بردم پایین شوهرم گفت نمیخواد به خاطر من گفتم اگر مادر پدر خودم زنده بچدن حتما این کارو میکردم رفتیم پایین انقدر شوهرم تشکر میکرد