2777
2789
عنوان

عروس هلندیم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که تجربه داری منم سوال ازت بپرسم؟من ۳ ماهه عروس هلندی گرفتم الان موقعیت پیش اومده بای برگردین ش ...

اگه کمتر در حد ی هفته میخای بری مسافرت بدش دست یک ادم مطمئن ولی اگه مسافرت طولانی میخای بری

باید تو قفس خودش ببریش تکیش بدی محکم آب و غذاشم بزاری ی چیزیم بزاری سرش که سردش نشه فقط جلوی قفس باز بزار که خودتو ببینه اروم باشه تند و اینا هم نرید

اگه کمتر در حد ی هفته میخای بری مسافرت بدش دست یک ادم مطمئن ولی اگه مسافرت طولانی میخای بریباید تو ق ...

مرسی

بعد ی چیز دیگه . الان سه ماهه دارمش ولی دستی نشده. ازم فرار میکنه فقط موقع هایی تو خیال نیست یا شیطنتش گل میکنه موقعی که خوابیدم بیاد رو پتوم به دست و موبایلم نوک میزنه...

چجوری دستیش کنم

ارزو های بزرگ ، 

مث بچه ادم میمونن خب من که تا اخر عمرم اون یادم نمیره

منکه کلا دیگ سمت حیوون نمیرم همش عذاب تازه زودم میمیرن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
مرسیبعد ی چیز دیگه . الان سه ماهه دارمش ولی دستی نشده. ازم فرار میکنه فقط موقع هایی تو خیال نیست یا ...

اگه کاریش نداشته باشی و بزاریش تو اتاقت باشه همش ببینتت دیگ قفسش تمیز کنی براش آب و غذا بزاری و بزور دست بهش نزنی دیگه بهت عادت میکنه خودش میاد طرفت و کم کم بهت اعتماد میکنه ولی اگ همش بدویی دنبالش بزور میخای دست بزنی بهش اعتماد نمیکنه اینا محبتین با محبت و ارامش وابستت میشن و زیاد دیدنت

اگه کاریش نداشته باشی و بزاریش تو اتاقت باشه همش ببینتت دیگ قفسش تمیز کنی براش آب و غذا بزاری و بزور ...

عزیزم مرسیی . برای شماهم همینقدر طول کشید ؟ که دستی شه

ارزو های بزرگ ، 

و اینکه خدا بهت صبر بده

من قبل ی پرنده مینا داشتم از دستش که دادم دیگه نتونستم به یکی دیگه جایگزینش فکر کنم

مهر حیوان ها و پرنده ها عجیب یهو تو دل ادم میره

برای گام بعدی سعی کن ی حیوون جدید بگیری

ارزو های بزرگ ،