2777
2789
عنوان

عروس هلندیم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 63 پست

عروس هلندی منکه کلا دیگه رنگ قفس نمیدید باهامون سر سفره غذا میخورد چراغارو هم خاموش میکردم خودش میرفت تو تخت بچه هام منتظر میشد بریم با هم بخوابیم بیرونم تو ماشین خرید همه جا میبردیم بی قفس حتی روزی که مریض شد رفت زیر شالم نشست بردیمش دکتر دکتره تعجب کرد بی قفس اینجور باهامون اومده دکتر کثافت این فقط یکم کسل بود قطره بهش داد یساعته مرد تازه قسمت بدش اونجا بود جلو بچه هام نباید گریه میکردم الکی گفتم بردم

ش گذاشتمش باغ پرندگان یکی شبیه همون خریدیم ولی دیگه دلم نمیخاد بهش وابسته بشم از خودم دورش میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس هلندی منکه کلا دیگه رنگ قفس نمیدید باهامون سر سفره غذا میخورد چراغارو هم خاموش میکردم خودش میرف ...

اره یهو میمیرن خیلی بده دکترا هم بدرد نخورن بدتر میکشنشون بخاطر پول

انقد تخم گذاشت تا مرد آخرین تخمش بزرگ بود نتونست بزارش

چرا جفت نگرفتی براش اینا تخم میکنن مرتب اگر جفت نگیری طفلیا میمیرن الهی عزیزم باید میبردیش دامپزشکی طفلی رو

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

وایی عروس منم همش تخم میزاره چیکار کنمیه وقت تلف نشه..درست حساب نکردم انگار هر ۳۰ روز یا کمتر تخم می ...

مواظبش باش میگن انقدر تخم پوچ میزارن میمیرن 😓

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

نمیدونم ببرش دکتر ولی به دکترا هم اعتماد نکن بگن عقیم سازی یا آمپول بزنن چون با آمپولم سریع میمیرن ا ...

یعنی آمپول نزنیم عقیم نکنیم چرا؟

عروس هلندی منکه کلا دیگه رنگ قفس نمیدید باهامون سر سفره غذا میخورد چراغارو هم خاموش میکردم خودش میرف ...

ای وای چی دادن بهش؟ الهی بمیرم چقدر سخت بوده؟

اره یهو میمیرن خیلی بده دکترا هم بدرد نخورن بدتر میکشنشون بخاطر پول

تو رو خدا نگو من نگران شدم خیلی پابسته عروسمم اونم همینطور

یعنی آمپول نزنیم عقیم نکنیم چرا؟

چون بدنشون ضعیفه طاقت سوزن و امپول اینارو نداره یکی از دوستام بردش امپولش زد همون شب مرد دکترا خیلی پولکین بخاطر پول حاضرن این طفل معصومارو بکشن

چون بدنشون ضعیفه طاقت سوزن و امپول اینارو نداره یکی از دوستام بردش امپولش زد همون شب مرد دکترا خیلی ...

من بردم بهش کلسیم، مسکن، ویتامین زدن جون گرفت

طفلی دو ماهگیش خورد به دیوار افتاد خوب نمیتونست پرواز کنه خودشو کنترول کنه خور دیوار پاش ترک برداشت

نمیدونم چرا اینجوری شد ولی دیگ بچم رفت داغش تا ابد رو دلمه

عزیزم من درکت میکنم

منم یه جوجه سرلاکی رو خودم بزرگض کردم کلی از مرگ نجاتش دادم اونم ماده بود انقدر مظلوم و خانوم بود که نگو ۶ ماهش شد رفتم کربلا اونجا ک بودم گفتن مرده☹️

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

عزیزم من درکت میکنممنم یه جوجه سرلاکی رو خودم بزرگض کردم کلی از مرگ نجاتش دادم اونم ماده بود انقدر م ...

بچه منم خیلی مظلوم بود از این بیشتر آتیش میگیرم که انقد آروم و مظلوم بود دقیقا مث ی ادم بود ن انگار پرنده بود انقد عاقل بود حس میکردم انسانه ... ای کاش زودتر همو ببینیم بتونم باز بوسش کنم