2777
2789
عنوان

عروس هلندیم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 63 پست
اره ولی ماده هم باشه بازم عقیمه دامپزشک میگفت تخم شاید بکنه ولی بدون نطفه اینقدرررررر میخندونتتتتت ی ...

عروس هلندی من ماده بود تنها بود بخاطر اینکه زیاد تخم پوچ گذاشت مرد💔

عروس هلندی من ماده بود تنها بود بخاطر اینکه زیاد تخم پوچ گذاشت مرد💔

فدا سرت عزیزم حیونه دیگ ادم که نیست یکم دیگ بگذره یادت میره راحت

تو هم عمدی نبوده کارت

یه کوتوله نر بگیر حالشو ببر هر چی مرگ میر گل گیاه پرنده ماهی داشتی تا حالا میشوره میبره خوبیش اینه دقیقا انگار کپی شدن اخلاقاشون مثل هم دور از جونش بمیره یکی دیگ میخری مثل همون

البته بازم هر طور خودت صلاح میدونی ولی در کل کوتوله گلوله نمکه یادم میاد ازش خندم میگره خیلییی با نمکه خیلیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدا سرت عزیزم حیونه دیگ ادم که نیست یکم دیگ بگذره یادت میره راحت تو هم عمدی نبوده کارت یه کوتوله نر ...

نمیدونم اولین پتم بود ۶ سال داشتمش خیلی وابسته بودیم بهم حتی نمیتونم بزارم جسدش از پیشم بره حس میکنم جفا میکنم در حقش اگ بزارم بره حالم یذره بهتر شده ولی شبا یا ظهرا یهو دپرس میشم خیلی مثل الان ... قبلا محبتام رو اون خالی میکردم الان دپرسم دیگ نمیتونم هرروز بوسش کنم محبت کنم بهش خیلی سخته... نمیتونم ی پرنده دیگ بگیرم باز وابسته شم خیلی سخته

نمیدونم اولین پتم بود ۶ سال داشتمش خیلی وابسته بودیم بهم حتی نمیتونم بزارم جسدش از پیشم بره حس میکنم ...

منم سگ خرسی داشتم یه مدت خیلییی کم بعد پریود میشد حالم بد شد واگدار کردم موهاشم شنیدم یکی نازا شده اون یکی سرطان گرفته شایدم شایعه باشه ولی من چندشم میشد که پریود میشد نر هاشم وحشین شندیم برا همین نخریم مادشم میگن عقیم شن گاز میگیرن برا همون مجبور شدم واگذار کنم

همین طوطی نژاد بزرگ ماکائو میخواستم بخرم هم میگن نفسش باعث اسم میشه پرنده کوچیک و کوتوله رو نشنیدم برا همین نگهش میدارم

این حالت ها نهایتا یکی دو ماه عزیزم نگران نباش پرنده س دیگ

برو یه مهارت جدید یاد بگیر یه آیس پک بساز بخور چی بشه خودتو درگیر پرنده ای کردی که نقشی تو مرگش نداشتی

بعد چند سال به خودت میای میبینی همه هم سن هات کسی شدن تو درگیر مرگ حیون بودی ک نقشی توش

نداشتی حتی نارحتیت هم بد درد نخور و الکی بوده