2777
2789
عنوان

فرارکردن

319 بازدید | 16 پست

بچها خانوادم گفتم نه اما بزور دارن شوهرم میدن!

زجه زدم گریه کردم اعتصاب غذا کردم ! گفتن اینو نگیری میمونی

ایا فرار کنم و خب ابرو شون میره چون راه دیگ نذاشتن

منک دیگه مقصر نیستم چون من بهشون گفتم فرار میکنم فک میکنن شوخی می کنم!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فرار که اصصصلا..بیرون از خونه هیییچ وقت اون نیست صدتا عیب هم روت میزارن که حتما به چیزی بوده فرار کرده پس اصلا بهش فکر هم نکن

برو خونه فامیل مورد اعتماد

نهایتش چندروز اعصاب خوردی داری تموم میشه ولی اگر راضی نیستی قبول نکن بحث یه عمر زندگیه

میشه بپرسم پسری ک میگن زورکی ازدواج کن چیکارس چجوریه.و پسری ک تو میخایش چیکارس و چجوریه.خانوادت بدبخ ...

عزیزم اونی ک من میخام اصلا نیومده فعلا بیچاره کشور دیگ مسافرته اومدنش ب مشکل خورده حالا بعد میاد اونی ک اینا جواب مثبت دادن اینه ک اولا سنتی دوست ندارم ندیده صحبت نکرده دوما خانوادش خشم نمیاد سوما تحمیل کردن اینا این ازدواجو سوما هیچیم نداره سنتی ما واقعا مث عهد بوقه ک همو نمیبین و صحبتم نمیکنن چشم بسته نمیخام ازدواج کنم

حالا اون بدبخت هم میگه فرار نکن راه دیگ پیدا کن ولی من راه دیگ ای نمیبینم پسر خوبیه پول هم داره اولش میخام خونه جدا از خونه خودش برام بگیره تا از لحاظ روحی اوکی بشم بعدش حالا ب ازدواج و راه قانونی فک می کنم

سیسی بگو اگه مجبورم کنید سر سفره عقد میگم نه ابروتون بره😑

هزارتا تهدید کردم ک فرار می کنم ب اونا میگم نه ولی گفتن پدرت میکشتت منم ترسیدم فعلا باهتشون راه اومدم تا دوستپسرم بیاد فرار کنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز