2777
2789
عنوان

پریود شدم

257 بازدید | 18 پست

بعد ۲ ماههه و تزریق پروژسترون خیلی خوشحالم چون خیلی عصبی و حالم بد بود 😂😂😂🎈خانمایی مه منظم میشید خداوند را شکر کنید

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حالم بد میشه پریود که میشم😂😂 ، متنفرم از پریودی

ناشکری خواهر ناشکر

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

منم..

سرم اینقدر درد میکنه کمرم دلم

تازه 2 تا مسکن هم خوردم

از صبح همش ازین تاپیک میپرم به اونیکی همش به ملت حرف میزنم و تو خونه هم دعوا میکنم

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

چی میشه اگه نشیم

ضامت آندومتر رحم زیاد میشه چیز جالبی نیست بشی خیلی بهتره روحی جسمی داغون میشی

😂😂😂 حاضرم بمیرم پریود نشم . متاسفانه هرماهم میشم😂😂

۲ ماه که نشی بری دکتر میفهمی

ناشکری خواهر ناشکر

سلام عزیزم .خوبی ؟ میگم شما که گفتی شوهرت دندون میخونه.؟میهوایتم بپرسم دندون پزشکی شغل. استرسی هست . و آدمایی که استرسی هستن توس موفق نمیشن ؟؟

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
سلام عزیزم .خوبی ؟ میگم شما که گفتی شوهرت دندون میخونه.؟میهوایتم بپرسم دندون پزشکی شغل. استرسی هست . ...

سلام مرسی کارش عملی بیشتر تا تئوری نه استرسی نیست عصب کشی و ..داره

سلام مرسی کارش عملی بیشتر تا تئوری نه استرسی نیست عصب کشی و ..داره

بعد اینکه کار عملیش رو آدم از کجا باید بدونه از پیش بر میاد یا نه ؟؟؟ آخه میگن همش باید کار عملیات خوب باشه. و اینکه واقعاً اشباع شده. ؟؟؟

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز