2777
2789
عنوان

با پسری که همه چیو به مامانش میگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 100 پست
دقیقا همون تصمیم و گرفتمباید با خودم تصمیم بگیرم قطعی شد به شوهرمم بگم😂🤌🏻

نه جدای از شوخی آدم امنی نیست رازدار نیست نمیخام ته دلت را خالی کنم جدی فقط مکالمه ضروری همین لام تا کام حرف نزن از مسائل دیگه به ضررت میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چقد منی،منم همینجور بودم بخدا،همه خرید عقد داشتن ،شب یلدایی،روز زن براشون کادو میگرفتن عید غدیر م ...

برا من یبار عیدی اوردن با پول مردم ک کادو آورده بودن شاباش های خودمم گرقتن ازم یدونه النگو خریدن زدن به اسم خودشون گفتن خودمون خریدیم

شوهرم هرچی درمیاره مامانش میگیرع ازش میره شهریه باشگاه میده میره خرید میکنه

من تازه عروسم مثلا من عقدم مثلا

از وقتی نامزدم کردم خانواده خودمم برام هیچی نمیخرن یه وعضی شدم بخدا افسردگی گرفتم

خودمو تو اتاق حبس کردم از ظهره حالم خیلی بده

تو عقدم اینجوری بود ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

برا من یبار عیدی اوردن با پول مردم ک کادو آورده بودن شاباش های خودمم گرقتن ازم یدونه النگو خریدن زدن ...

ببین تا عقدی این دندون لقو بکن این پسر هنوز نافش به ننش وصله و دهنش به سینه ی مادره ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پسرا وقتی تازه ازدواج میکنن هنوز خیلی وابستگی دارن به خانوادشون

باید باهاش مفصل و آروم صحبت کنی

باید حالیش کنی که اسرار خونه نباید فاش بشه

دعوا نکن فقط قلقشو پیدا کن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

عزیزم قشنگ درکت میکنم یعنی قشنگ خودت را آماده کن برا تحمل کردنش منبعد ۴ سال جدا شدم باورت میشه رابطه ...

دقیقا منم همینطوری ام خودم کم حرفم

حرفای خودمو به کسی نمیگم دوس ندارم اونم حرفای منوبه کسی بگه

جالب اینجاس اون کنار من کم حرفه ولیمبره حرفای منوبه مادرش میگ دل منو خیلی شکسته

نه دقت کن تو انتخاب مشخصه مرو خاله زنک

من انقدر رو انتخابای کوچیک زندگیم حتی حساسم که نگوو.احساس میکنم همچین مردایی از صدمتری هم مشخصه خاله زنکن..نمیدونم شایدم واقعا بعد ازدواج اینچیزا معلوم میشه

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

برا من یبار عیدی اوردن با پول مردم ک کادو آورده بودن شاباش های خودمم گرقتن ازم یدونه النگو خریدن زدن ...

به نظرم برو مشاوره تو هنوز تو عقدی خیلی راه داری و تحمل کردن این مدل ادم سخته

یا عماد و من لا عماد و له  
دقیقا منم همینطوری ام خودم کم حرفمحرفای خودمو به کسی نمیگم دوس ندارم اونم حرفای منوبه کسی بگهجالب ای ...

منم با بقیه خانمها فرق دارم عین بقیه اهل غیبت اینا نیستم خوشم نمیاد هی حرف بیهوده بزنم ولی همسر سابق من عین پیر زنها مدام مدام درحال غیبت کی چیکار کرد

حالا شاید شوهرت زیادی بچه ننه نباشه خودتو ناراحت نکن با زندگی کسیم مقایسه نکن

من ندیدم کنار خودم به مادرش امار. بده ولی وقتایی ک نیستم فوری میره همه چیو میگ از حرفای مامانش میفهمم من