2777
2789
عنوان

با پسری که همه چیو به مامانش میگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 100 پست
نه جدای از شوخی آدم امنی نیست رازدار نیست نمیخام ته دلت را خالی کنم جدی فقط مکالمه ضروری همین لام تا ...

آره خودمم به همین نتیجه رسیدم

من ساده ام میرم همه مسائل خانواده امم به اون میگم که نباید میگفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان عقدم دیگ

آره پیامتودیدم و..پیامم گذاشتم برات

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین تا عقدی این دندون لقو بکن این پسر هنوز نافش به ننش وصله و دهنش به سینه ی مادره ..

افسردگی گرفتم بخدا

یکم بگذره بهم مهر دیوونه ام میزنن

من خودم ته تغاری بودم خونه مامانم مرکز توجه بودم خیلی بهم اهمیت میدادن و میدن خانواده ام هیچ وقت نمیذاشتن ناراحت بخابم همیشه حواسشون بهم بود

الان این حجم از بی احترامی و خاله زنک بازی و نمیتونم تحمل کنم

حق داری من ۴ سال بخدا انواع اقسام بیماری ها گرفتم یعتی دختر شاد خوشگل پر انرزی رفتم یه زن بیمار روان ...

چقدر این جمله سنگینه شاد باشی ازدواج بکنی که خوشبخت بشی ،بدتر اون افسرده ات کنه خیلی سخته

یا عماد و من لا عماد و له  
افسردگی گرفتم بخدایکم بگذره بهم مهر دیوونه ام میزننمن خودم ته تغاری بودم خونه مامانم مرکز توجه بودم ...

باکره ای یا نه ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

🤣🤣🤣🤌🏻🤌🏻 همون کار و میکنم منم بعد عروسی

چرا بعد عروسی و.که کلی پول جهاز بدی و بعدم بشه دست دوم و برگردی ..الان این دندونو بکن بنداز دور .۲به هیچ جلویی

حق داری من ۴ سال بخدا انواع اقسام بیماری ها گرفتم یعتی دختر شاد خوشگل پر انرزی رفتم یه زن بیمار روان ...

من دهنشو گل میگیرم یسره ها باز حال و روزم اینه

ینی همه چیو به اختیار خودش و خانواده اش بذارم تا الان تو قبر بودم

باکره ای یا نه ؟؟

آره هستم هنوز

ولی خیلی دوسش داشتم همسرمو هفت هشت سال دوست بودیم باهم

یه رازه فوق العاده قشنگ و عاشقانه داشتیم باهم

خانواده اش نمیذارن هر روز خدا من ناراحت میشم از دست خودش و خانواده اش

چرا بعد عروسی و.که کلی پول جهاز بدی و بعدم بشه دست دوم و برگردی ..الان این دندونو بکن بنداز دور .۲به ...

شهرمون کوچیکه

ینی اینطوریه ک پدرم مرگ منو ترجیح میده به طلاق گرفتنم