با همسرم هر حرفی میزنیم میره به مامانش میگه واقعا نمیدونمچیکار کنم ازش دلسرد شدم امروزم یه اتفاقی افتاد فهمیدم همسرم رفته درباره یه چیزی که دوتایی حرف زده بودیم با مامانش حرف زده و مامانش خیلی شیک و مجلسی عصاب منو خورد کرد
شهرمون کوچیکه ینی اینطوریه ک پدرم مرگ منو ترجیح میده به طلاق گرفتنم
خب باشه ..دلیل نمیشه بدبختی بکشی و طلاق نگیری مگه مردم با شوهرت قراره همسر و همسفر و همخوابه و هم سفره باشن که آینده تو داری تباه میکنی به خاطر مردم .الان طلاق نگیری فردا روز که دیگه دختر هم نیستی پدرت عمراا بزارع جدا شی ..الان جدا شی اسمش برای همیشه پاک میشه از شناسنامه ت .و باکره هم هستی و موقعیت های ازدواج بهتری قطعا خواهی داشت .اما بعد عروسی اسمش برای همیشه تو شناسنامته و باکره هم نیستی و موقعیت های ازدواجی که برات پیش میاد قطعااا خیلی فرق داره با طلاقد وره ی عقد .اونی که قراره آینده ش تباه بشه تویی نه پدرت و نه مردم ..پدرت به بار ازدواج کرده و بس.حق ندارع برای زندگی تو که فقط به بار زندگیش میکنی تصمیم بگیره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
آره خودمم به همین نتیجه رسیدممن ساده ام میرم همه مسائل خانواده امم به اون میگم که نباید میگفتم
نه اشتباه منو نکن فردا هم خودش هم خانوادش همین حرفهای خودت را میزنن تو سرت نکن بخدا مادر من میگفت حرفت را به سنگ بزن به کسی نزن همین شوهرم جتی درد دل های منو میکوبید سرم
شوهر منم همینجوره تازه سالی یکبار شده بهش میگم کاش اینقد که برای مامانت کار انجام میدی،جواب ازمایش مامان منم سر راهت بود میگرفتی ،گفت تو هر وقت برای مادرم کاری میکنم دعوا درست میکنی،یا وقتی مادرش بهم بی احترامی بدی کرده بود این میرف خونشون انگار نه انگار یکبار که اومد ناراحت بودم گفتم یکم کاش برا منم ناراحت میشدی،میگه تو هر وقت از خونه مامانم میام دعوا درست میکنی ،این جمله انگار بهم ده نفر تجاوز کردن، فک کن این همه کار میکنه بعد یک اعتراض سالی یکبار بکنم اینجور من و بده میکنه ،در صورتی که دوتا داداش های دیگش از ترس زن هاشون حتی نمیان حال مادرشون رو بپرسن
خب باشه ..دلیل نمیشه بدبختی بکشی و طلاق نگیری مگه مردم با شوهرت قراره همسر و همسفر و همخوابه و هم سف ...
والله من همش مخالف طلاق هستم زبونمنمیچرخه بگم ولی واقعا زندگی سختی خواهی داشت نمیتونم بگم طلاق بگیر میترسم از خدا ولی من ۴ سال بدبخت شدم البته مشکلات انحراف جنسی داشت بیشتز به خاطر اون جدا شدم نمیخام بگم حتما طلاق بگیر به نظرم مدتی ببرش مشاوره فعلا عروسی نکن اگه تغییر کرد عروسی کن
اصلا بچه ننه ها قبول نمیکنن که بچه ننن،به نظرم خودت خودت و نجات بده برو مشاوره یکی دوجلسه برو یکی دو جلسم شوهرت بیاد ،بگو اگر هزینه مشاوره رو ندی زندگیمون میره رو هوا ،همین اول برین وگرنه مثل ما نابود میشی
اصلا بچه ننه ها قبول نمیکنن که بچه ننن،به نظرم خودت خودت و نجات بده برو مشاوره یکی دوجلسه برو یکی دو ...
دقیقا هزار بار آفرین خودشون قبول ندارند همسر من خودشیفته خاله زنک بچه ننه منحرف جنسی هرکار کردم بریم مشاور میگفت من خودم مشاور هستم نمیام من سالمم تو بیماری بخدا دیگه آدم سابق نشدم دارم هنوز قرص میخورم بعد ۴ سال گلم حتما ببرش مشاوره وگرنه خودت را آماده کن اصلا حرف نزنی باش،فردا همین حرفات را میزنه سرت
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏