2777
2789

با همسرم هر حرفی میزنیم میره به مامانش میگه واقعا نمیدونمچیکار کنم ازش دلسرد شدم امروزم یه اتفاقی افتاد فهمیدم همسرم رفته درباره یه چیزی که دوتایی حرف زده بودیم با مامانش حرف زده و مامانش خیلی شیک و مجلسی عصاب منو خورد کرد

خسته شدم از زندگی متاهلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک راز به همسرم سپرده ام که به کسی نگه.. رفته کف دست مامانش گذاشته... دیگه بهش اعتماد نمیکنم😒

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خودت مگه به مامانت نمیگی همه چیز رو؟

هر چیزی و نه

اخه مامانش همیشه فضولی میکنه

هرچی که ما داریم و صاحب درمیاد درامد همسرمو از دستش میگیرن

مامان من هیچ وقت همچین کارایی نمیکنه

اگه هر حرفی ام بزنم با مامانم نمیشینه همه جا جار بزنه

بچه ننه به تمام معنا 🤭بچه ننه چرا زن گرفته 🙄

بخدا نمیدونسم اینطوریه

من خودم اصلا تعصبی ام اخلاقام مردونه تر از اونه باور کن

مث زنا میشینن با مامانش حرف میزنن

من یک راز به همسرم سپرده ام که به کسی نگه.. رفته کف دست مامانش گذاشته... دیگه بهش اعتماد نمیکنم😒

خستع شدم منم دیگ از دست این

هرچی درامد داریم باباش و مامانش به بهونه بدهی از دستش میگیرن دیگه ام نمیدن بریدم دیگ

بهش هیچی نگفتی؟

اصلا انقد عصابم خورد شد رفته بودم ناهار خونه شون مامانش برگشت گف اون موضوع رو

عقدیم هنوز

منم یکم نشستم نامزدم گف میرم ارایشگاه گفتم منم میرم خونه مون پاشدم اومدم خونه

عصابم نمیکشتش دیگ😂

خستع شدم منم دیگ از دست اینهرچی درامد داریم باباش و مامانش به بهونه بدهی از دستش میگیرن دیگه ام نمید ...

منم... دیگه بریدم....این کارهاش به کنار... که حتی تالار هم مامانش باید انتخاب کنه برای عروسیمون... از همه اشون متنفرم.... میخوام برم جایی که هیچ کدوم نبینمشون...

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡