2777
2789
عنوان

زندگی بدون مردا خیلی قشنگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 25 پست
چجوریع گلم توضیح میدی

تو برنامه ی روبیکا یا اینستا آپارات و.... میتونی ویدیو های آپلود کنی و کسب درآمد کنی...میتونی ویدیو های بقیه پیجارو دانلود کنی میتونی هم از روز مرگی خودت بزاری اگه خانواده مشکلی ندارن

(زندگیم بارها بدون دلیل و منطق قضاوت شده امیدوارم تو از اون آدما نباشی...)با اینکه زندگی کوتاه ولی بلند مدت ترین چیزیه که در اختیارمان قرار گرفته ، پس درست ازش استفاده کنیم 🌿✨//حس ششمم در اکثر مواقع درسته پس اگه سوالی داشتین در خدمتم //هر ماه میتونم سر بزنم فقط/////درخاست ممنوع حتی برای خانومای گل⁦;⁠-⁠)⁩ممنون میشم تاپیکارو الکی نترکونین دو سال کاربر خاموش و ۳ ساله عضوم⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩علاقه ای بسیار زیادی به اموجی ها دارم..عاشق طبیعتم و تو روبیکا بلاگرم و تو یوتیوب بازنشر کننده...دانشجو معلمم ...🦋🦋و در رابطه⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول ندارم زندگیم بدون بابام اصلا قشنگ نیست

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

منم شوهرم اینطوریه دقیقا خیلی شکاکه ولی من هنوز جدا نشدممن شاغلم و پرستار اورژانسم تو ی بیمارستان خو ...

همسرتم پرستاره؟

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

صدرصد پدرای خوب و نگفتم عزیزم .همون جمله ای که اون کاربر گفتزندگی بدون مردای لاشخور خیلی قشنگه

دقیقا این رو قبول دارم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

هرشب بیای گیر نمیدع بهت؟اون حتی ببخشید ببخشید شلوارا و لباسامو بو میکرد جایی میرفتم میومدم یا مثلا ب ...

مردای حسود و اختلال شخصیتی میگردن نقطه ضعف زنو دست میگیرن باهمون با روح و روانش بازی میکنن خودشون اصلا توجه واهمیت به زن نمیدن

اینجور مردا اکثرا دنبال ی زن خوشگلن که شاغل باشه خرجشونو بده یا بتونن زنو بتیغن و از زن استفاده کامل ببرن بشدتم خسیسن و پولپرست .جونشونو به پول وصله

مردای حسود و اختلال شخصیتی میگردن نقطه ضعف زنو دست میگیرن باهمون با روح و روانش بازی میکنن خودشون ا ...

خدا ازش نگذرع .پولش که بدرد من نخورد.ازون زندگی که اومدم بیرون دیدم وای من هیچی بلد نیستم دست خالی اومدم ...حتی چیزی ام نذاشت یاد بگیرم بدردم بخوره