2777
2789
عنوان

با پسری که همه چیو به مامانش میگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 100 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدل بچه ننه ها اینجوره وابسته مادرشونن هر کار میکنن تا اون خوشحال بشه و تایید بشن

یکی از بدترین صفاتی که یه ادم میتونه داشته باشه دهن لقی برای جلب توجهه

ازینجور ادما متنفرم

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

من شوهرم مشکل بچه دار نشدنمه رفت برای ننه اش گفت باورت میشه میدونست خط قرمز منه

وایییییی

ینی بگیری سرشو ببری بذاری رو سینش بفرسی برا مامانش

هرچقد بزنم شوهرمو دلم خنک نمیشه تو اون حال و روزم الان

نمیدونم خدا شانس دادنی ماها کجا بودیممن تازه عروسم مثلاهفت هشت ماهه عقدیمبخدا اگ دروغ بگم یه دست لبا ...

تو چقد منی،منم همینجور بودم بخدا،همه خرید عقد داشتن ،شب یلدایی،روز زن براشون کادو میگرفتن عید غدیر مخصوصا من سید هم هستم،هیچیییی برام نگرفتن انگار که از پشت کوه اومدن هیچ رسمی رو برا من بلد نبودن،شوهرمم حقوقش پایین،اصن یک وضعی

یا عماد و من لا عماد و له  
پیر شدم بخدا هشت ماهه عقدیم من افسردگی گرفتم از دست این

عزیزم قشنگ درکت میکنم یعنی قشنگ خودت را آماده کن برا تحمل کردنش منبعد ۴ سال جدا شدم باورت میشه رابطه جنسی را میرفت به مادرش میگفت البته بخاطر مشکلات دیگه اش جدا شدم ولی است اخلاقش دیوانه کننده بود نه فقط با مادرش با همکاراش غیبت میکردن بدم میآمد من گه زنم اهل غیبت نیستم

واییییییینی بگیری سرشو ببری بذاری رو سینش بفرسی برا مامانشهرچقد بزنم شوهرمو دلم خنک نمیشه تو اون حال ...

من رفتم تحت یه فشار و استرسی

قبلش راحت بودم الکی میگفتم بچه نمیخوام این بیشعور رفت گفت

یکی از بدترین صفاتی که یه ادم میتونه داشته باشه دهن لقی برای جلب توجههازینجور ادما متنفرم

بله ،به جز دهن لقی عین غلام حلقه به گوشن اگر مادره به خودش و زنش برینه هم هیچی نمیگن

یا عماد و من لا عماد و له  

همسر سابق منم یه بچه ننه به تمام معنا بود یادم قرار بود واسه راه پله ها فرش بخریم عین بچه کوچولوها رفته بود از مامانش اجازه بگیره اونم اجازه نداده بود دیگه کلا فرش و نخرید یعنی تا این حد بچه ننه بود مرد مامانی ادم و پیر میکنه