2777
2789
عنوان

حالم بده بیا هرچی از خدا میخوای بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو بشم من راستی اون به خودش خیانت کرد همین که باعث خشم خدا شد همینکه اون قدر دلش سیاه شد که رفت ...

دقیقا درسته عزیزم آفرین که انقدر تحلیل کرد و باهوشی واقعا

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دوست دارم واقعاً ببینم :)اتفاقا یه روز بحث حضوری شد بهش گفتم برو حضوری ببینم چی گیرت میاد

هیچی جز کارما گیرش نمیاد

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خیلی هرکارش رو نادیده گرفتم تو تمام مدتی که باهاش بودم اما الان فقط نفرت و بی تفاوتی دارم بهش

اصلا اهمیت نده فقط برو سمت خدا ، خودت ، خونواده و آدمای خوب .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

آفرین دقیقا راستی من به لطف خدا رفتم تموم احساساتمو توی پیامای ذخیره شده نوشتم و همچنین حرف زدم با خ ...

بهترین کارو کردی عزیزم میتونی ادامه بدی یا گاهی روی کاغذ هر حرفی یا کسی داری بنویسی حالت بهتر میشه❤️

بهترین کارو کردی عزیزم میتونی ادامه بدی یا گاهی روی کاغذ هر حرفی یا کسی داری بنویسی حالت بهتر میشه❤️

بیدارم و دارم میخندم 😂

به لطف خدا کلی با خودم حرف زدم از احساساتم گفتم حتی خندیدم و به بزرگی خودش آگاه شدم فقط نباید اجازه بدم غم باعث بشه که من از این آرامشی که خدا بهم داده دور بشم .

راستی یکی از حرف های خنده داری که زدم اینکه: حاجی خندم گرفته فکر کن من ته مسیری هستم که اونا اولشن بعد صداشون میزنم میگم بدویین دیگه کارما عجله داره برسید به من وای خدا 🤣

الان اومدم نی نی سایت که بهت بگم حالم خوبه :)🎀💌

وگرنه قرار نبود بیام