2777
2789

عزیزم فعلا فقط برو درمانگاه یه آرامبخش بگیر

الان اصلا حالت جوری نیست که بتونی کاری بکنی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر تو نامزدی دیدی

برن به جهنم

ولی دیگه درس بشه برات ، خودت راز دارِخودت باش

شاید دیگه خیلی با دخترخالت صمیمی بودی

باهیچکس حتی خواهرتونم زیادصمیمی نشید ، هرچیزی حدی داره ، بعضیا حد خودشونو نمیدونن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم حالت بهتره الان اسی جونم میگم از تو گوشی نامزدعنترت فهمیدی باهم بودن اسی چرا این خراب خانم این ...

فکر کردن خواهرم از بجگی باهاش بزرگ شدم زیر ی پتو خوابیدیم تو ی لباس بزرگ شدیم نابود شدم مامانمم پشتم نیست بی کس ترینم الان میگم خودکشی کنم دیگ از این دنیا ک بدتر نیست ای خدا عمقلم از دست دادم

یک عدد دختر زبروزرنگم

خداروشکر تو نامزدی دیدیبرن به جهنمولی دیگه درس بشه برات ، خودت راز دارِخودت باششاید دیگه خیلی با دخت ...

با دختر خالی ک زیر ی پتو خوابیدم لباسامونمشترک بود دوسش داشتم ناراحت میشدم تو بغلش کریه میکردن خوااخه چرا چرا اگ غریبه بود کار نداشتم بخدااات

یک عدد دختر زبروزرنگم

فکر کردن خواهرم از بجگی باهاش بزرگ شدم زیر ی پتو خوابیدیم تو ی لباس بزرگ شدیم نابود شدم مامانمم پشتم ...

اوە تو چرا خودتو بکشی،اونا باید از این بی ابرویی بکشن خودشونو،مامانت چرا پشتت باشە ؟؟پشت میخوای چیکار،با لگد بندازش برە

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

عزیزم فعلا فقط برو درمانگاه یه آرامبخش بگیرالان اصلا حالت جوری نیست که بتونی کاری بکنی

رفتم سرم زدم عزیزم سرم زرد رنگ ضربان قلبم رو ۱۲۰ بود گف برو اکو بده ولی نمیتونم حالم بدا تنها کارم گریس با دکتر حرف میزدیم گفت چته چرا انقد استرس داری ترسیدی نمیتونستم چیزی بگمگلوم باد کرده اشک میریختم

یک عدد دختر زبروزرنگم

اره باکرم خعقد نکردم هنوز

الحمدالله اگر دلت اروم میشه سعی کن شماره نامزد دختر خالت گیر بیار با ی خطی پیجی چیزی بهش برسون حتی چیزهای که از قبل از اون میدونی هم بهش بگو دیگه خودش میمونه وغیرتش ولی خودت معرفی نکن اگر هم همه فهمیدن تو بودی بگو خوب کردم

اوە تو چرا خودتو بکشی،اونا باید از این بی ابرویی بکشن خودشونو،مامانت چرا پشتت باشە ؟؟پشت میخوای چیکا ...

مامانم نمیزاره کاری کنم میگ ابروی خواهرزادمو میبری تازه نفرینشم نمیکنه میگ م ب اون کار ندارم ازش طرفداری میکنه میگ نامزدت خراب بوده

درحالی کهردو مقصرن بخدا

یک عدد دختر زبروزرنگم