باهیچکس حتی خواهرتونم زیادصمیمی نشید ، هرچیزی حدی داره ، بعضیا حد خودشونو نمیدونن
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
عزیزم حالت بهتره الان اسی جونم میگم از تو گوشی نامزدعنترت فهمیدی باهم بودن اسی چرا این خراب خانم این ...
فکر کردن خواهرم از بجگی باهاش بزرگ شدم زیر ی پتو خوابیدیم تو ی لباس بزرگ شدیم نابود شدم مامانمم پشتم نیست بی کس ترینم الان میگم خودکشی کنم دیگ از این دنیا ک بدتر نیست ای خدا عمقلم از دست دادم
عزیزم فعلا فقط برو درمانگاه یه آرامبخش بگیرالان اصلا حالت جوری نیست که بتونی کاری بکنی
رفتم سرم زدم عزیزم سرم زرد رنگ ضربان قلبم رو ۱۲۰ بود گف برو اکو بده ولی نمیتونم حالم بدا تنها کارم گریس با دکتر حرف میزدیم گفت چته چرا انقد استرس داری ترسیدی نمیتونستم چیزی بگمگلوم باد کرده اشک میریختم
الحمدالله اگر دلت اروم میشه سعی کن شماره نامزد دختر خالت گیر بیار با ی خطی پیجی چیزی بهش برسون حتی چیزهای که از قبل از اون میدونی هم بهش بگو دیگه خودش میمونه وغیرتش ولی خودت معرفی نکن اگر هم همه فهمیدن تو بودی بگو خوب کردم