2777
2789
عنوان

😭خدایا خکدت نابودم کردب خدایا به کدامین گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 76 پست
امشب هزار فگر کردم گفتم شاید خوابه شاید بدیار بیوار شم اگ بیدار شم بدونم خوابه هرچی دارم و نذر میکنم ...

خدا لعنتشون کنه توروخدا تو آروم باش ب خدا حقت نیست انقد تو عذاب باشی به خودت بیا مثل آشغال از زندگیت پرتشون کن بیرون ارزش حتی ناراحتی تو رو ندارن . الان حتما خیلی بهت سخت میگذرع عزیزدلم کم کم بهتر میشی خدا ب دلت آرامش بده

به نظرم اون دختر خاله رو کاریش نداشته باشه حتی لایق فحشم نیست .اونو بدون حرف و بحث پرونده شو ببنده ت ...

نه عزیزم ظالم سالمه هیچ مرگشون نمیزنه لااقل همه بفهمن چه بی حیایی هست که آویزون نامزد دخترخاله اش شده

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشون کنه توروخدا تو آروم باش ب خدا حقت نیست انقد تو عذاب باشی به خودت بیا مثل آشغال از زندگیت ...

چشمام کور شده از دیشب یکسره دارمگریه میکنم رگقلبم هرلحظه ممکنه پارشه از ضریات

ب مرگ راضیم خدا منو دوس داشته باشه مرگمومیده

یک عدد دختر زبروزرنگم

ی پسر مذهبی بدبخت گیرش اومده از اون پولدارا

اینا کارشون خوب بلدن نامزدتم زرنگ بوده در رفته وگرنه خودشو حامله میکرد برای محکم کاری

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

اره باکرم خعقد نکردم هنوز

خدات رو شکر کن عقد نکردی، وگرنه هولی و هرزگی تو ذات نامزدت هس، بعد از عقد یا بعد از عروسی بعد از بچه دار شدن، میفهمیدی خیانتش رو اونوقت میخواستی چیکار کنی، خدا خیلی دوستت داشته که دستش رو همون اول رو کرده برات، یه مدت به خودت زمان بده، حتما کنار خواهی اومد، آدم خائن ارزش نداره روح و روانت رو براش نابود کنی

سلام عزیزم ضربان صدو بیست خیلی هم بالا نیست

من همیشه صدم با یه استرس کوچیک میره صد و بیست تا صد و صد و سی

ولی چون بدن شما به این ضربان عادت نداره ،بیشتر اذیت میشین

من شش ساله ازدواج کردم و میدونم شما چقدر شانس آوردین که عقد نکردین

این مرد بعد ازدواج بارها و بارها به شما خیانت میکرد و اگه بعد بچه دارشدن میفهمیدین مثل اکثر متاهلا راه برگشت نداشتین

متاسفانه اکثر آدمای اطراف ما حسود و به شدت بدجنسن ولی ما متوج نمیشیم ، دخترخاله شما یک فرد کثیف و حسود بوده و شما الان متوجه شدین

خداروشکر که شناختینش برای هدایتش دعا کنین

به خودتون زمان بدین بخشیدن همچین کاری از ته دل زمان میبره

اما هیچ وقت دنبال انتقام نرین که بیشتر آسیب میبینین فقط به خدا واگزار کنین خداوند خودش کافی هست

مراقب خودتون و سلامتیتون باشین ، اگه دوست دارین زیر بارون پیاده روی کنین ، آهنگ گوش بدین و گریه کنین

براتون دعا میکنم ،انشالله که زود خوب میشین و با یه فرد مطمئن ازدواج میکنین

چشمام کور شده از دیشب یکسره دارمگریه میکنم رگقلبم هرلحظه ممکنه پارشه از ضریاتب مرگ راضیم خدا منو دوس ...

ن آرزوی مرگ نکن به خودت مسلط باش برو زیارتی جایی اگر امکانش رو داری بگو ببرنت خیلی کمکت میکنه به خدا . منم لایق باشم برات دعا میکنم خدا ان شاءالله به دلت آرامش بده . امیدوارم زود خوب شی بیای بهمون بگی ک خوبی

چشمام کور شده از دیشب یکسره دارمگریه میکنم رگقلبم هرلحظه ممکنه پارشه از ضریاتب مرگ راضیم خدا منو دوس ...

عزیزم مطمئنی که از سر حساسیت شکاک نشدی ؟از کجا این قد مطمئنی!؟

چند وقت که متوجه شدی با هم هستن؟

اگه واقعا چنین چیزی بود چرا یواشکی ازشون عکس نگرفتی که مدرک داشته باشی یا چرا به روی نامزدت نیاوردی که من میدونم با دختر خالم در ارتباطی؟

عزیزم مطمئنی که از سر حساسیت شکاک نشدی ؟از کجا این قد مطمئنی!؟چند وقت که متوجه شدی با هم هستن؟ اگه و ...

آخه آدم مگه تو اون لحظه با اون حال بد میتونه از همچین چیز چندشی عکس بگیره عزیزم . وقتی انقد حالش داغونه حتما دیده دیگ اصلا از نحوه ی تایپ کردنش هم معلومه چقد حالش بده

نابود م التک الان ک دیگنابود شدم

نمیدونم به خدا اعتقاد داری یا ن

من هرموقع هرچیو سپردم به خدا

خودش برام جبران کرده

هرکی بهم بدی کرد، من سکوت کردم، اما خدا تو موقعیت بدتر سرشون فریاد کشید

و اینو با چشمام دیدم

خداروهزاربارشکر کن که عقد نبودی، که زیر یک سقف نرفته بودین ، همینجا پرتاپیک خیانته بعد چندین سال زندگی یهو زندگیشون ازهم میپاشه

دوراون دوتا و هرکسی ک ازشون دفاع مرد رو خط بکش خط قرمز آهنی بکش

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍