2777
2789
عنوان

😭خدایا خکدت نابودم کردب خدایا به کدامین گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 76 پست
وای بگردم سنت هم کمه تو رو خدا به خودت بیا ازین فکرا نکن تورو خدا هنوز کلی جای پیشرفت داری این آدما ...

امام حسین نابودشون کنه خدا نابودشون کنه

نفرینکناحق ناحق نیثت نابود شدم نابود سدم

یک عدد دختر زبروزرنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن بهتر بشی و دستاورد تحصیلی یا موقعیت اجتماعی تا رو بهتر کنی به خودت بیشتر برسی بهترین کاری که ...

اره باید سعی خودمو بکنم من قگخواب. خوابیدن ازم سلب شده نمیتونم بخوابمم چیکار کنم فقط اینو بگو

یک عدد دختر زبروزرنگم

فقط میتونم بهت بگم که خدا خیلی دوستت داشته که خواسته قبل از عقد متوجه انتخاب اشتباهت بشی تازه بآید خ ...

آفرین دقیقا منم همینو میگم . خدا خیلی دوسش داشته نامزدش زودتر ذات خراب خودشو نشون داده
زندگیشون آوار میشه که سر ی دختر 19 ساله ای ای بلا رو آووردن
زمین گرده بالاخره سر خودشونم میاد

آفرین دقیقا منم همینو میگم . خدا خیلی دوسش داشته نامزدش زودتر ذات خراب خودشو نشون دادهزندگیشون آوار ...

امام زمان نابودشون کنه امام زمان دلشدنو بشکنه بدجور شکستم مرگ برام ارامش بخشه عزیزم دعا کن نابود بشن این دوتا همین و میخوام

یک عدد دختر زبروزرنگم

نمیدا مدرک نمیدهههه نمیدهههه نمیدههه بهش پیام دادم ریدم بهش هنوز ندیده یا حسین خودت دورت بگروم دستشو ...

خودت چجوری فهمیدی

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

امام حسین نابودشون کنه خدا نابودشون کنهنفرینکناحق ناحق نیثت نابود شدم نابود سدم

خدا باهات بود عزیزم که قبل از ازدواج این دوزاری رو شناختی

الانم به خودت مسلط باش و مثل یه زباله باهاش رفتار کن.

میدونم سخته اما میگذره

سگ توی همچین سیاستی

بزار مدرک جمع کنه لااقل اون دختر خاله عوضیش راحت پسر مردمم بدبخت نکنه

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

نابود میکنه عزیزم زمین گرده خدا سرشون بیاره آروم باش خیلی بی لیاقتن اونا

امشب هزار فگر کردم گفتم شاید خوابه شاید بدیار بیوار شم اگ بیدار شم بدونم خوابه هرچی دارم و نذر میکنم ولی دیدم خواب نیست دیدم عزیزترین کسم مثل خواهرم بود بهم خنجر زده از پشت نامزدم عاشق اونه احساس میکنم دارم روانی میشم خون دماغم ضربان قلب نابود شدم نمیدونم خدا چرا جونمو نمیگیره

یک عدد دختر زبروزرنگم

امام زمان نابودشون کنه امام زمان دلشدنو بشکنه بدجور شکستم مرگ برام ارامش بخشه عزیزم دعا کن نابود بشن ...

عزیزدلم امیدوارم انقددددد پیشرفت کنی تو زندگیت و آدم خوبی که لیاقتت رو داشته باشه بیاد زندگیت که ای دو تا خوووووب بسوزنننن . خدا کارشون رو بی جواب نمیذاره خانوم شک نکن . دل شکستن تاوان داره اونا هم تاوانشو میدن بالاخره

بزار مدرک جمع کنه لااقل اون دختر خاله عوضیش راحت پسر مردمم بدبخت نکنه

به نظرم اون دختر خاله رو کاریش نداشته باشه حتی لایق فحشم نیست .اونو بدون حرف و بحث پرونده شو ببنده تا بره دنبال لیاقتش.

خیلی زود نتیجه شو میبینه

عزیزدلم امیدوارم انقددددد پیشرفت کنی تو زندگیت و آدم خوبی که لیاقتت رو داشته باشه بیاد زندگیت که ای ...

نمیدونم بخدا شاید خدا بگه این دختر دیشب تا صبح از حرص این خیانت جلو مادرش ابروی دخترخالشو برد پس دیگ بی حساب شدن ولی دل من اروم نیست دل من نابود شده خدا فقط میدونه من اون لحظه و الان حاظرم مرگ ب سراغم بیاد با همه گناهای ک دارم و ن نمیگم بخدا قسم ارزومه😭

یک عدد دختر زبروزرنگم

به نظرم اون دختر خاله رو کاریش نداشته باشه حتی لایق فحشم نیست .اونو بدون حرف و بحث پرونده شو ببنده ت ...

تورخدا؟ میشه ی روز بیام تاپیک بزنم بگم دخترخالم نابود شد طوری ک نابودم کرد؟

یک عدد دختر زبروزرنگم