2777
2789
عنوان

بریدم

87 بازدید | 12 پست

اواخر ماه 5 بارداری هستم

از بس بارداری سختی دارم و درد میکشم ، افسردگی گرفتم .دختر 3 ساله ام هم اذیت می کنه

هیچ پناهی ندارم .بریدم از همهچیز

تو فکر خودکشی بودم و هستم.هر چی هم بیشتر می گذره ، نسبت به خودکشی مسمم تر میشم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم طبیعیه بخاطر هورمونات به هم ریختی. هر وقت این فکرا اومد تو ذهنت با خودت بگو بخاطر هورموناس. واقعی نیستن. لطفا با یه مشاور هم صحبت کن مشاور رایگان فکر کنم 1420 بود تلفنی میتونی صحبت کنی. اگرم شرایط حضوری داشتی که یه جا پیدا کن حضوری برو

ای بابا این حرفا چیه بچه هات گناه دارن

می دونم .مخصوصا اون بچه تو شکمم

اما بیشتر از این کشش ندارم .هر روز با درد از خواب بیدار میشم .با درد و گریه می خوابم .هیچ چیزی هم نمی تونم بخورم برا دردام .چون ویار بارداری من همینه ....

اگه هیچ پناهی نداری چرا حامله شدی

شوهرم آدم خوبیه دوسم داره

اما اونم از درد های من اذیت میشه و خسته شده

همش خونه خودمم . درد میکشم .خونه بابام هم نمیشه برم

عزیز دلم طبیعیه بخاطر هورمونات به هم ریختی. هر وقت این فکرا اومد تو ذهنت با خودت بگو بخاطر هورموناس. ...

مشاوره خوب تو شهرمون نیست.با مشاوره اینترنتی هم صحبت کردم .فایده نداشته

می دونم .مخصوصا اون بچه تو شکمماما بیشتر از این کشش ندارم .هر روز با درد از خواب بیدار میشم .با درد ...

خودت میگی اواخر ماه ۵ بارداری پس زیادش رفته کمش مونده

یکمم تحمل کن بچه ت به دنیا میاد دردات کم میشه سعی کن از کسی هم کمک بگیری مادری خواهری بالاخره یا بچه کوچیکتو ببر یه نصف روز حداقل بزار مهد اونجا اگه خرابکاری هم کنه خودشون میشورن

تو هم تو اون نصف روز استراحت کن بخواب به کارای عقب افتادت برس

به خدا درکت میکنم منم خیلی سختی کشیدم تا بچههام یکم بزرگ شدن مادر و خواهرم خیلی کمک نمیکردن مهد هم دور بود شوهرمم صبح تا شب سرکار بود اما بخاطر بچه هام سر پا موندم

مشاوره خوب تو شهرمون نیست.با مشاوره اینترنتی هم صحبت کردم .فایده نداشته

خب یه مشاور دیگه انتخاب کن. بعدم مشاوره اینجوری نیست که سریع ادم حالش خوب شه. زمان میبره عزیز دلم ولی کم کم حالت بهتر میشه.خیلی جاها الان تلفنی هستن.همینکه بتونی دردتو برا یکی بگی و باهات همدردی کنه خودش اولین قدمه.ماهم اینجا کنارت هستیم.تو تنها نیستی.هر وقت خواستی بیا اینجا بنویس

خودت میگی اواخر ماه ۵ بارداری پس زیادش رفته کمش موندهیکمم تحمل کن بچه ت به دنیا میاد دردات کم میشه س ...

پیش مادرم میرم

اما از بس دخترم اذیت و خرابکاری می کنه ، نمی تونم خیلی بمونم

یکی از خواهرام خودش خونه زندگی داره .اون یکی هم سر کار میره.برم خونه بابام هم فایده نداره

خب یه مشاور دیگه انتخاب کن. بعدم مشاوره اینجوری نیست که سریع ادم حالش خوب شه. زمان میبره عزیز دلم ول ...

امروز دکتر رفتم . یه دکتر بهم معرفی کرد و گفت بهم دارو میده و اینکه یکم درمانم ممکنه طول بکشه