2777
2789
عنوان

حالم بده بیا هرچی از خدا میخوای بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 119 پست
کلا انلاین بود؟ تابحال حظوری ندیده بودید همو؟رابطه لانگ خیلی بد ضربه میزنه

آره آنلاین بود ولی الان حضوری رل زده اما مهم نیست چونکه فقط به خاطر نیازش به رابطه ی حضوری رفته رل زده .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید سرتو درد میارم شاید خسته شده باشی از ادامه ی بحث :)دقیقاً درسته فکر کن کسی که مجازی دلمو شکست ...

نگو اینجوری گلم از هم صحبتی باهات واقعا لذت بردم💓

آره دیگه خربزه خورده پای لرزش هم میشینه اونم چه لرزی...حالا بشین و تماشا کن😉😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

گلی شاید الان نه شاید ۱۰ سال دیگه ولی خب شکوندن دل ادما تاوان داره اره :) ممکنه تو هم هیجوقت نفهمی ک ...

وای خدا ممنونم که هستین خدا شماهارو فرستاده ؛)

خیلی دمتون گرمه فقط میخوام که ببینم:)

متاسفم.... خیلی ناراحت شدم برات و حس و حالت رو رو میکنم امیدوارم خیلی زود بگذره و عبور کنی

ممنونم از خدا بابت آدمایی مثل شما:)💌🌱

ناراحت نباش خدا رو داریم :)

عذرمیخوام قصد جسارت ندارم ولی امیدوارم این نوع نگاهتون آسیب نزنه بهتون ای کاش اکر همچین دیدگاهی هم د ...

بله ممکنه حق با

شما باشه،کلا من خودم خیلی حرص میخورم که دخترا دسته گلمون بپای یه جوان بی غیرت وبی مرامی وقتشون و رو هدر میدن

آره آنلاین بود ولی الان حضوری رل زده اما مهم نیست چونکه فقط به خاطر نیازش به رابطه ی حضوری رفته رل ز ...

دقیق حستو میفهمم دختر.. منم ۸ ماه پیش کات کردم ولی هنوز میرم پیوی هارو چک میکنم . فکر میکنم پیام داده ولی هیچ خبری نیست

خیلی حس بدیه ادم شب و روز نفسش تنگه

ایشالله خدا محکم تر دستتو بگیره و توی راه درستی که واقعا برات خوبه قرارت بده همینطور که الان نجاتت د ...

فدای تو بشم من راستی اون به خودش خیانت کرد همین که باعث خشم خدا شد همینکه اون قدر دلش سیاه شد که رفت خیانت کرد و به من فحش داد یعنی به خودش ضربه زد و هرکسی از خدا دور بشه خدا اونو از آدما ناامید میکنه بهش یادآوری میکنه کی بوده خیانت به من نشد به روح پاکی که کنار من داشت اما خودش لکه دارش کرد شد و شکی ندارم تا وقتی توی اون رابطه اس حتی تا بعدها این که به روح خودش تجاوز کرده اذیتش میکنه چون خیانت غیر وجدانی هست و وجدان هیچوقت نمیخوابه و فقط یه سیلی محکمی بهش میزنه یادش میاره

ت برای نبود ی آدم لاشی انقدر ناراحتی؟🙂تو باید خوشحال باشی ی آدم لاشی تو زندگیت حذف شده نمیدونم چرا ...

قربونت برم فدای تو :)

امیدوارم هیچوقت درک نکنی :)💌🌱

وای خدا ممنونم که هستین خدا شماهارو فرستاده ؛)خیلی دمتون گرمه فقط میخوام که ببینم:)

سلامت باشی گلی

از این فکر که تاوان دادنش رو ببینی بیا بیرون لطفا. خیلی درگیر میکنه خیلی زیاد ... شاید خدا نخواد تو ببینی اصلا

ولش کن بچسب به اینده خودت که مطمئنم بهترین ها براته

میگم اگه یکذره هم با پیامم حالت بهتر شد میشه لطفا برای منم دعا کنی؟ امتحان مهمی دارم و مدت هاست منتظر چیزی ام 🥲🥲

عذرمیخوام قصد جسارت ندارم ولی امیدوارم این نوع نگاهتون آسیب نزنه بهتون ای کاش اکر همچین دیدگاهی هم د ...

اشکال نداره آبجی ممنون که حواست بهم هست :)💌🌱

بله ممکنه حق باشما باشه،کلا من خودم خیلی حرص میخورم که دخترا دسته گلمون بپای یه جوان بی غیرت وبی مرا ...

بله واقعا همینطوره من خودمم خیلی ناراحت میشم همچین دخترای به این خوبی رو انقدر ناراخت میبینم. امیدوارم خدا برای هممون تقدیر خوبی رقم بزنه