2777
2789
عنوان

حالم بده بیا هرچی از خدا میخوای بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 119 پست
من مثل تو بودم حتی بیشتر یعنی دعاااا میکردم به خدا التماااس میکردم که اون آدم التماس کنه به من و من ...

اصلا دیگه انگار از چشمت میفته من تا همین دیشب داشتم براش گریه میکردم به خاطر دوست داشتن به خاطر دلتنگی اما گریه ی امروزم به خاطر خیانت بود که اونم خدا کمکم کرد اصلا دختر انگار به طرز عجیبی از وقتی فهمیدم خیانت کرده حسی بهش ندارم انگار غریبه بوده

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگه مگه بیکاری ؟! ببخشید اینو میگم ولی میگه مگه رابطه ی جنسی داشتی که خودتو میخوای داغون کنی ...

بخدا مامانت راست میگه

شما اگه همو از نزدیک دیده بودین دورازجون الان حالت هزااراااان برابر داغون بود زبونم لال ولی وقتی همو حتی ندیدین چه برسه چیزای دیگه واقعاااا برو خداروشکر کن چون این آدم راحت میتونست سواستفاده کنه خدا خیلی دوستت داره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دختر یعنی یه حالی دارم که نگو :)

گلی

شاید الان نه

شاید ۱۰ سال دیگه

ولی خب شکوندن دل ادما تاوان داره اره :)

ممکنه تو هم هیجوقت نفهمی که کجا داره تقاص پس میده ولی میده بالاخره

حیف چشمای قشنگت نیست واسه همچین ادمی اشک میریزی؟ بهت قول میدم خدا یک ادم همه چی تموم برات گذاشته کنار. صبر کن و ببین فقط

بخدا مامانت راست میگهشما اگه همو از نزدیک دیده بودین دورازجون الان حالت هزااراااان برابر داغون بود ز ...

ببخشید سرتو درد میارم شاید خسته شده باشی از ادامه ی بحث :)

دقیقاً درسته فکر کن کسی که مجازی دلمو شکسته قراره حضوری تاوانشو بده 😂😂

اصلا دیگه انگار از چشمت میفته من تا همین دیشب داشتم براش گریه میکردم به خاطر دوست داشتن به خاطر دلتن ...

آره همینجوریه

احساساتتو بریز بیرون تا میتونی، اصلا نریز تو خودت چون بعد یه مدت وقتی احساساتتو ریختی بیرون دیگه هیچ حسی نداری

بعد به خودت برس به پوستت به موهات به داشته هات، به فکر رشد و سلامتی باش که خدا به هرکسی نمیده!!!

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اینارو که میخونم میگم خدایا شگرت دخترا من پای کسی نموندن و پسری کلک نزده بهشون.البته فقط درس میخونن

خداروشکر واقعا خداروشکر فقط مواظبشون باشید💌✨

عزیزمی فقط برام دعا کن :)

ایشالله خدا محکم تر دستتو بگیره و توی راه درستی که واقعا برات خوبه قرارت بده همینطور که الان نجاتت داده بهترین ها برات رقم بخوره قربونت برم❤️

ت برای نبود ی آدم لاشی انقدر ناراحتی؟🙂

تو باید خوشحال باشی ی آدم لاشی تو زندگیت حذف شده

نمیدونم چرا هیچوقت نتونستم کسی که به خاطر رفتن ی پسر ناراحته درک کنم

امیدوارم سریع تر آروم بشی و عاقلانه فکر کنی

اینارو که میخونم میگم خدایا شگرت دخترا من پای کسی نموندن و پسری کلک نزده بهشون.البته فقط درس میخونن

عذرمیخوام قصد جسارت ندارم

ولی امیدوارم این نوع نگاهتون آسیب نزنه بهتون

ای کاش اکر همچین دیدگاهی هم دارید توی دلتون نگه دارین. مثل اینکه یک ادم فلج رو ببینی و با صدای بلند بگی خداروشکر من فلج نیستم. به هرحال که امیدوترم دختراتون همیشه سعادتمند باشند

ببخشید قصد جسارت نداشتم بازم، به عنوان خواهر کوچکتر عرض کردم