2777
2789
عنوان

حالم بده بیا هرچی از خدا میخوای بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 119 پست
پسره هم با کمال پرویی بهم زنگ زد پیام داد و کلی حرف های زشت بهم زد که چرا حالشو بد کردی چرا همه چیو ...

خاک تو سرش واقعا، من جات بودم به همه شیرینی میدادم که زباله خودش رفته تو سطل آشغال ولی شک ندارم اون دختر هم قرار نیست کنار همچین روانی ای خوشبخت بشه خودتم خوب میدونی...

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خاک تو سرش واقعا، من جات بودم به همه شیرینی میدادم که زباله خودش رفته تو سطل آشغال ولی شک ندارم اون ...

آره میدونی من فقط دوست دارم التماسشو ببینم البته شاید چون داغم اینجوری حس میکنم و بعد ها ممکنه التماس هاشم برام مهم نباشه😂

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم که هستی عزیزم :)ممنونم از خدا :)میدونی من خدا رو دارم هیچیو از دست ندادم بلکه خدا خودشو بهم د ...

عزیزم تو سن دختر منی . شاید از مامانت این خرفت رو فبول نکنی ولی از من به عنوان رفیق قبول کن . فقط روی خودت کار کن . شما دخترای سرزمینم ارزشتون بیشتر از اینه که راحت دم دست پسرا باشین . برای رفتنشون خودتون رو عذاب بدید .

دلم میسوزه میبینم دخترا اینقدر راحت دست یافتنی شدن .

وای فدات شم من:))))))💌✨شماها رو خدا فرستاده :)))ممنون که هستی راستی اون ارزششو از دست داده که من اص ...

خدا نکنه گلممممم خدا همیشه حافظت باشه که انقدر پاک و خوبی قربونت برممممممم

آفرین واقعا انقدر به بلوغ عقلی رسیدی که خودت به همه چیز آگاهی واقعا باعث افتخاری

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

میدونستی خیلی بهم لطف داری ؟! من آیینه ی توام :)

عزیزدلمممممم فدات بشم منننننن🥹❤️😍

بره به درک ؛ دختر ما خدارو داریم و باید بسپاریم به خدا و خودمونو رشد بدیم میخوای کنارت باشم؟!💌✨چکش ...

منم همینطور بودم ولی با نقش بازی کردن و سناریو چیدن گولم زد عکسامو گرفت با بازی احساسی الانم شده وسیله تهدید به خودش و عشقش کلی فحش دادم اما ناموسی نه،اون همش گفته ج.ن.د.ه شاید چهل بار و کلی فحش دیگه،میگه تو ج.ن.د.ا.ی عکساتو دادی به من درحالیکه التماسم میکرد براش بفرستم صورتمم توش معلوم نیست فقط تو یکیش معلومه،خیلی بیچارست جز عکس چیزی نداره باهاش تهدید میکنه

عزیزم تو سن دختر منی . شاید از مامانت این خرفت رو فبول نکنی ولی از من به عنوان رفیق قبول کن . فقط رو ...

خیلی خوبین:)

من حرف مامانمو گوش نکردم آخرشم با درد به آگاهی رسیدم حرفتونو خیلی قبول دارم بیش از اندازه :)

خیلی مهربونین و راستش هر چی درد داریم از دوست نداشتن خودمونه

اره دیگه تازه میگفت به خاطر من جلوی خونواده اش وایستاده با خودم میگم اون خیانت کرد یعنی جلوی خدا وای ...

الهیییی

دقیقا طرز فکر درستیه بعدشم فکر میکنی مگه مخالفت دربرابر خانواده خودش برای اون دختر خوبه؟مثلا عشق ابدی و پاکیه؟ نه بخدا منم خواستگارم خیلیییی بخاطرم جلو خانوادش وایساد ولی همون آدم یه روز بدترین ضربه رو زد و رفت البته که من حالم خوبه ولی میخوام بگم این پسر عاقبت خوشی نداره

خدا نکنه گلممممم خدا همیشه حافظت باشه که انقدر پاک و خوبی قربونت برمممممممآفرین واقعا انقدر به بلوغ ...

خیلییییییییییی دیگه داری بهم انگیزه میدی😂💌✨

خیلی خوبی همیشه خوب بمون :)

آره میدونی من فقط دوست دارم التماسشو ببینم البته شاید چون داغم اینجوری حس میکنم و بعد ها ممکنه التما ...

من مثل تو بودم حتی بیشتر یعنی دعاااا میکردم به خدا التماااس میکردم که اون آدم التماس کنه به من و من بهش بخندم و درنهایت هم همین شد ولی من دیگه انقدررررر سرد شده بودم ازش که وقتی اومد التماس کنه من این اجازه رو ندادم و سریع ارتباط رو دوباره قطع کردم

خیلی خوبین:)من حرف مامانمو گوش نکردم آخرشم با درد به آگاهی رسیدم حرفتونو خیلی قبول دارم بیش از انداز ...

برای دخترم که ۱۰ سالشه دعا کن . که همونجوری که میخوام بزرگ شه که تو این جامعه کثیف اسیب روحی نبینه

خیلییییییییییی دیگه داری بهم انگیزه میدی😂💌✨خیلی خوبی همیشه خوب بمون :)

فدات بشم خوبی از خودته گلم تو لایق بهترینایی اقراق نمیکنم فقط واقعیته

الهییییدقیقا طرز فکر درستیه بعدشم فکر میکنی مگه مخالفت دربرابر خانواده خودش برای اون دختر خوبه؟مثلا ...

مامانم میگه مگه بیکاری ؟! ببخشید اینو میگم ولی میگه مگه رابطه ی جنسی داشتی که خودتو میخوای داغون کنی مگه دستت زده من یکبار هم ندیدمش و خداروشکر:)

صد در صد عاقبت خوبی نخواهد داشت و این دختری رو که امروز به خاطرش گریه میکرد حتی یه روز میفهمه هیچکس مثل من دوسش نداره پشیمونیش قطعیه اون هنوز ترس از اینکه من حتی بعد کات بفهمم بهم خیانت شده رو داشت بنابراین عاشق اون هک نیست و شکی ندارم که توی عذاب وجدانه