2777
2789
عنوان

حالم بده بیا هرچی از خدا میخوای بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 119 پست

منم حال تورو دارم به من میگفت نمیگیرمت نمیدونم بتونم یا نه،اما عاشق یه زن متاهل بود بهش گفته بود بچه هاتم نگه میدارم برات و جدا شو تا ازدواج کنیم،برای من حتی خودم رفتم شهرش نیومد دیدنم

ویدیو های wizard liz رو توی یوتیوب ببین ، روتین پوستی داشته باش کارایی انجام بده که حواست رو پرت میک ...

خیلی خوبی ان شاءلله خدا جواب خوبیاتو بده :)💌✨

میدونی من به لطف خدا خودمو سرپا نگه میدارم اما الان دوست دارم واقعا ببینم خدا چه جوری حقمو گرفته :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نع عزیزم دوسش نداشته و فقط واسه هوس باهاش بوده

برد پیت مگه با انجلینا به جنیفر خیانت نکرد?? اما چند وقت بعد به خود انجلینا هم خیانت کرد و زندگی انجلینارو نابود کرد و کتکش میزد

مرد خیانتکار هیچوقت نمیتونه یه عاشق واقعی باشه

من پارسال این موقع در حد مرگ حالم بد بود خیلییییی داغون بودم واقعا خیلی باید از لحاظ روحی قوی باشی تا بتونی این مرحله رو پشت سر بزاری و مطمئنم که میتونی

شماره ی اکست عکسات با اکست هرررررچی از اکست داری پاک کن..اگه پاک نکنی ، خدایی نکرده هیچوقت نمیتونی ف ...

فدات شم ان شاءلله هر چی از خدا میخوای بهت بده :)💌✨

برام دعا کنید :)

میدونی من اون قدر خودمو ارزشمند میدونم که همه چیو پاک کردم عکس همه چیز چونکه من دلم با خدا بود من وفادار بودم من پاک بودم من سردی هاشو به گرمی کسی نفروختم اما ارزشم بیشتر از اینکه برم کسیو چک کنم نگاه به عکس کسی کنم که بهم خیانت کرد و خدا رو ندید حسش نکرد نفهمید خدا ناظر بر کاراشه من به خدا گفتم همه چیو برام رو کن چند ماه پیش و امروز جوابشو گرفته من نگاه به عکس دست خورده ی کسی نمیکنم اونا رفتن دیت و احتمالا همو بغل کردن ولی من تا حالا یه پسر رو هم بغل نکردم ارزشمندم و خدا رو دارم :)💌✨

هیی خیلی درد بدیهه💔

میدونی من اون قدر خودمو ارزشمند میدونم که همه چیو پاک کردم عکس همه چیز چونکه من دلم با خدا بود من وفادار بودم من پاک بودم من سردی هاشو به گرمی کسی نفروختم اما ارزشم بیشتر از اینکه برم کسیو چک کنم نگاه به عکس کسی کنم که بهم خیانت کرد و خدا رو ندید حسش نکرد نفهمید خدا ناظر بر کاراشه من به خدا گفتم همه چیو برام رو کن چند ماه پیش و امروز جوابشو گرفته من نگاه به عکس دست خورده ی کسی نمیکنم اونا رفتن دیت و احتمالا همو بغل کردن ولی من تا حالا یه پسر رو هم بغل نکردم ارزشمندم و خدا رو دارم :)💌✨

فدات شممم مننن خشگلممم تو لیاقتت بیشتر از این حرفاس💕💕با یه سی*کتیر بسپرش به هم لیگای خودش🥰

قربونت برم فدات شم :)💌✨

بذار بره یه روزی دنبال من میگرده توی همین آدما :)

منم حال تورو دارم به من میگفت نمیگیرمت نمیدونم بتونم یا نه،اما عاشق یه زن متاهل بود بهش گفته بود بچه ...

بره به درک ؛ دختر ما خدارو داریم و باید بسپاریم به خدا و خودمونو رشد بدیم میخوای کنارت باشم؟!💌✨

چکش نکن من به خودم میگم : میدونی من اون قدر خودمو ارزشمند میدونم که همه چیو پاک کردم عکس همه چیز چونکه من دلم با خدا بود من وفادار بودم من پاک بودم من سردی هاشو به گرمی کسی نفروختم اما ارزشم بیشتر از اینکه برم کسیو چک کنم نگاه به عکس کسی کنم که بهم خیانت کرد و خدا رو ندید حسش نکرد نفهمید خدا ناظر بر کاراشه من به خدا گفتم همه چیو برام رو کن چند ماه پیش و امروز جوابشو گرفته من نگاه به عکس دست خورده ی کسی نمیکنم اونا رفتن دیت و احتمالا همو بغل کردن ولی من تا حالا یه پسر رو هم بغل نکردم ارزشمندم و خدا رو دارم :)💌✨

ممنونم ازت که همراهی کردی ممنونم از خدا که آدمای خوبی توی این تاپیک بهم نشون داد آفرین دقیقا :)همش ذ ...

اگه چیزی/کسی توی زندگیت موند، یعنی بهتر از اون برات پیدا نمیشه، اگه رفت و نموند یعنی خدا بهتر از اون رو برات کنار گذاشته که حالا میتونه یک انسان(همسر خوب) باشه یا میتونه یه موفقیت یا دستاورد عالی باشه درهرصورت خدا صلاح و خوبی تورو میخواد. الان به این فکر کن که اون آدم ذات پلیدی داره واقعا!!!!و از همه مهم تر لیاقت دختر پاک و خوش انرژی مارو نداره پس تمرکزتو از روش بردار تا بفهمه کیو از دست داده و راه برگشت نداره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

فدات شم ان شاءلله هر چی از خدا میخوای بهت بده :)💌✨ برام دعا کنید :) میدونی من اون قدر خودمو ارزشم ...

افرینننن عزیزم..تو اینده ی روشنی خواهی داشت..

واسه ازاد شدن روحت ، باید چیزی که واسه تو نیست رو رها کنی..اون مرد خیانتکار ،متعلق به تو نیست و نخواهد بود..

نع عزیزم دوسش نداشته و فقط واسه هوس باهاش بودهبرد پیت مگه با انجلینا به جنیفر خیانت نکرد?? اما چند و ...

قربونت برم من ؛ ممنون که هستی برای همه تون دعا میکنم که همراهم هستید ؛ میدونی این پسره همش بهم میگفت حضوری رابطه ی حضوری خوبه ...

و اتفاقا دختره رو هم به خاطر همین رابطه ی حضوری میخواد چون اگر واقعا اونو میخواست با من چت نمیکرد و وقتی بهش گفتم رل زدی میگفت دختر چیه چی میگی تو !

من به خودم میگم : میدونی من اون قدر خودمو ارزشمند میدونم که همه چیو پاک کردم عکس همه چیز چونکه من دلم با خدا بود من وفادار بودم من پاک بودم من سردی هاشو به گرمی کسی نفروختم اما ارزشم بیشتر از اینکه برم کسیو چک کنم نگاه به عکس کسی کنم که بهم خیانت کرد و خدا رو ندید حسش نکرد نفهمید خدا ناظر بر کاراشه من به خدا گفتم همه چیو برام رو کن چند ماه پیش و امروز جوابشو گرفته من نگاه به عکس دست خورده ی کسی نمیکنم اونا رفتن دیت و احتمالا همو بغل کردن ولی من تا حالا یه پسر رو هم بغل نکردم ارزشمندم و خدا رو دارم :)💌✨

میگیرهمن اکسم الان وضعش داغون شده شنیدم از سرکارش اخراجش کردن با دوستاش دعواش شده و...کارما وجود دار ...

به امید اون روز که ببینم بیاد التماسم کنه :)

خیلی دختر عاقل و بالای هستی مشخصه

هرچیزی که مربوط به اونه از زندگیت دور کن

برو باشگاه یا توی خونه آهنگ بزار ورزش کن برقص

اصلااااا تنها نمون که افسرده میشی دورازجون سعی کن با آدما و فعالیت های مختلف سرگرم باشی و دورت شلوغ باشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اگه چیزی/کسی توی زندگیت موند، یعنی بهتر از اون برات پیدا نمیشه، اگه رفت و نموند یعنی خدا بهتر از اون ...

خیلی خوبی آجی جون ؛ راستی من پشت کنکوری ام و باید تمرکز مو بذارم روی درسم و به دختره یا پسره فکر نکنم همینکه میدونم هیچ عشق واقعی توی دل پسره نیست برام کافیه میدونی خدا خیلی دوستم که ذاتشو بهم نشون داد و من چکش نخواهم کرد ...