2777
2789
عنوان

حالم بده بیا هرچی از خدا میخوای بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 116 پست
افرینننن عزیزم..تو اینده ی روشنی خواهی داشت..واسه ازاد شدن روحت ، باید چیزی که واسه تو نیست رو رها ک ...

فدات شم من ارزشم بیشتر از اینکه برم پی پسری که دنبال نیازشه من خواستار عشقی پاک از خدام ؛ خدا اونو ازم گرفت و خودشو بهم داد:)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خیلی دختر عاقل و بالای هستی مشخصههرچیزی که مربوط به اونه از زندگیت دور کنبرو باشگاه یا توی خونه آهنگ ...

فدات شم نظر لطف خدا و محبتت به منه ؛)

من ارزشم بیشتر از اینکه برم پی پسری که دنبال نیازشه من خواستار عشقی پاک از خدام ؛ خدا اونو ازم گرفت و خودشو بهم داد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دختر عاقل و بالای هستی مشخصههرچیزی که مربوط به اونه از زندگیت دور کنبرو باشگاه یا توی خونه آهنگ ...

دختره اول اومد زیر زبونمو کشید گفت من فقط اومدم ببینم بینتون چیشده و من بهش گفتم که اینجوری شده و گریه میکرد میگفت تو خیلی دختر مهربونی هستی اصلا باورم نمیشه چنین کاری کرده باهات!

دختره اگر عاقل باشه جدا میشه ؛)

خیلی خوبی آجی جون ؛ راستی من پشت کنکوری ام و باید تمرکز مو بذارم روی درسم و به دختره یا پسره فکر نکن ...

دورت بگردم عزیزدلم خوبی از خودته

آفرین به این همه دید منطقی واقعا صد هیچ از بقیه دخترا جلویی همین که اینارو میدونی باید خداروشاکر باشی.

بدترین انتقام دنیا موفق شدنه :) موفق که بشی اون شخص با خودش میگه خاک تو سرم ببین کیو داشتم ولی لایق نبودم پس بشین تا جایی که نفس داری درس بخونم موفق بشی هم ما بهت افتخار کنیم هم باسن بعضیا بسوزه💕هیچ چیز و هیچ کس مهم تر از خودت نیست!

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

پسره هم با کمال پرویی بهم زنگ زد پیام داد و کلی حرف های زشت بهم زد که چرا حالشو بد کردی چرا همه چیو بهش گفتی !

میدونی اون لحظه من داشتم فروپاشیده می شدم و اون دختر پسره رو داشت پسره درجا براش پروفایل عاشقانه گذاشت و من اون لحظه خدا رو داشتم :)

دوستانم بودن ولی خدا رو حس میکردم میدونی بازم میگم دختره اول مسیریه که من تهشم :)

دختر عزیزم اگه اینجوری که گفتی خدا رو داری یعنی اینقدر ایمان و توکل داری که حالت بد نباشه. حال بدت نشون میده هنوز توکل نکردی . هنوز خدا برات کافی نیست

عزیزم اینحوری فکر کن که تو هم تاوان دادی . تاوان رابطه اشتباه . تاوان عاشق شدن عوضی . تاوان دست کم گرفتن خودت .

از این شکست درس عبرتی برای خودت بساز . عزت نفستو ببر بالا وارد هر رابطه بی و سر و ته نشو . درستو بخون . پیشرفت کن . روی خودت کار کن . ورزش کن . ول کن این نرینه های جامعه رو . با توکل به خدا به وقتش خدا برات درست میکنه

فدات شم نظر لطف خدا و محبتت به منه ؛) من ارزشم بیشتر از اینکه برم پی پسری که دنبال نیازشه من خواستا ...

قربونت برمممم چقدر حرفات منطقی در عین حال زیبا و دلنشینه از خدا بهترین هارو برات میخوام چون که لایق بهترینایی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دورت بگردم عزیزدلم خوبی از خودتهآفرین به این همه دید منطقی واقعا صد هیچ از بقیه دخترا جلویی همین که ...

وای فدات شم من:))))))💌✨

شماها رو خدا فرستاده :)))

ممنون که هستی راستی اون ارزششو از دست داده که من اصلا بخوام به خاطرش موفق بشم من باید به خاطر اشک هام به خاطر سختی هام موفق بشم نه به خاطر اون :)💌✨

فداتشم.منم الان حالم اصلا خوب نیس اما خیانت ندیدم..کلا بی اعتماد به نفس شدم و از ظاهرم بدم اومده.تازه وارد نی نی سایت شدم،.از تاپیکهامم مشخصه و هیچکس نمیاد تو تاپیکهام و شاید دوباره سایتمو حذف کنم..ولی تو اعتماد به نفست رو پایین نیار به هیچ وجه

دختره اول اومد زیر زبونمو کشید گفت من فقط اومدم ببینم بینتون چیشده و من بهش گفتم که اینجوری شده و گر ...

الهیییی

آره اتفاقا منم دقیقا همین مشکلی که برات پیش اومده برام پیش اومد دختره اگه واقعا خودشو ارزشمند بدونه با چنین پسری که واقعا داغونه ادامه نمیده

دختر عزیزم اگه اینجوری که گفتی خدا رو داری یعنی اینقدر ایمان و توکل داری که حالت بد نباشه. حال بدت ن ...

ممنونم که هستی عزیزم :)

ممنونم از خدا :)

میدونی من خدا رو دارم هیچیو از دست ندادم بلکه خدا خودشو بهم داد :)

ممنونم بابت این همه راهکار:)

دعا میکنم برای همتون :)

قربونت برمممم چقدر حرفات منطقی در عین حال زیبا و دلنشینه از خدا بهترین هارو برات میخوام چون که لایق ...

میدونستی خیلی بهم لطف داری ؟! من آیینه ی توام :)

الهییییآره اتفاقا منم دقیقا همین مشکلی که برات پیش اومده برام پیش اومد دختره اگه واقعا خودشو ارزشمند ...

اره دیگه تازه میگفت به خاطر من جلوی خونواده اش وایستاده با خودم میگم اون خیانت کرد یعنی جلوی خدا وایستاده بنابراین عشقی که ناپاک شروع بشه عاقبت بخیری نداره خونه ی که با ویرونه شدن یک خونه ی دیگه ساخته بشه جای زندگی نیست :)

خدا به من این منطق رو داده ؛ امروز چنان بهم فشار وارد شد که پریودم یکی دو روزه تموم شده ولی کمرم درد گرفته ...

فداتشم.منم الان حالم اصلا خوب نیس اما خیانت ندیدم..کلا بی اعتماد به نفس شدم و از ظاهرم بدم اومده.تاز ...

عزیزمی تو ؛ ببین میتونی روی من حساب باز کنی و کمکت کنم:)

اول خدا بعد خودت و بعد من :)