2777
2789
عنوان

مامانم میاد خونمون دزدی میکنه میره😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12927 بازدید | 324 پست
عقل درست درمونی توت نمیبینم اطرافیانت رو به خدا میسپارم چه حرصی میخورن از ضریب هوشی تو 😅

نمیدونم رو چه منطقی توجیه میکنه بخدا فقط ایشونه که براش عادیه همه کاربرا گفتن که کاره مامانم زشته

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرز ادبیاتت معلومه اوضاع زندگیت چطوری بوده که برا چهارتا لوبیا مادرتو دزد میکنی😂😂 دیگه ریپ نزن ...

من گفتم لوبیا گفتم با اصل کاره مامانم مشکل دارم که از جونیش اینجوری بوده خیلی واسه شما عادیه این موضوع بهتره دیگه بحث نکنی لطفا کلا منظورمو متوجه نشدی

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

منم دختر همسایمون ک متاهله تعریف کرد ک مامانش هر وقت میاد خونش ظرفاشو میدزده😐

علاقه زیادی ب ظرف دزدی داره

یه سری سینی ما رو هم دزدید بعد چن وقت تو خونش دیدمش و بش گفتم این سینی منه ازش گرفتمش

زنه کرولال هس هس

منم دختر همسایمون ک متاهله تعریف کرد ک مامانش هر وقت میاد خونش ظرفاشو میدزده😐علاقه زیادی ب ظرف دزدی ...

بله متاسفانه یه مریضیه روانیه بعضیا دارند خدا نجاتشون بده فقط

از طرز ادبیاتت معلومه اوضاع زندگیت چطوری بوده که برا چهارتا لوبیا مادرتو دزد میکنی😂😂 دیگه ریپ نزن ...

همچنان که داری خنده هیستریک میکنی برو طعمه های بعدیت برای دزدی رو پیدا کن دزد کوچولو معلومه انقدر جیب این و اونو بریدی که بدیهیات رو نمیفهمی و دزدی واست عادیه

نی نی سایت همه سم ها رو به خودش دیده بود الا دزد که تو تیک این سم رو هم زدی بهت تبریک میگم اینم مدال دزد اعظم تقدیم به تو 🎖️

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نمیدونم رو چه منطقی توجیه میکنه بخدا فقط ایشونه که براش عادیه همه کاربرا گفتن که کاره مامانم زشته

بچه ساله بابا از تاپیکاش هم مشخصه عقل درست درمونی نداره

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ساله بابا از تاپیکاش هم مشخصه عقل درست درمونی نداره

ندیدم تاپیکاشو بله اصلا حرفاش منطقی و عادی نیست

وقتی نیاز مالی نداره تقریباً محاله همچین چیزی یکم بیشتر فکر کن شاید خودت استفاده میکنی

همین چندروزیه اکیپ دزدتوتهرون گرفتن حساباشون میلیاردی بودن گفتن عادت کردیم به دزدی

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه