2777
2789
عنوان

مامانم میاد خونمون دزدی میکنه میره😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14833 بازدید | 333 پست
حالا خودتو انقد ناراحت نکن، کلیدو بردار و خلاص. همه مون یه باگ هایی تو زندگی مون داریم. باگ شمام این ...

بله دقیقا میترسم هی بگه کلید بده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
همونی نیسی ک مادرت از خونت دزدی میکرد و پدرت و شوهرت طلافروش بود؟

نه عزیزم اون نیستم من اولین باره اینجا میگم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونی نیسی ک مادرت از خونت دزدی میکرد و پدرت و شوهرت طلافروش بود؟

یعنی یکی هم مثل من انقدر بدبخت بوده که مادرش اینکارارو بکنه

یعنی یکی هم مثل من انقدر بدبخت بوده که مادرش اینکارارو بکنه

اره یکی بود ک پدرش طلافروش بود و وضع مالی خیلی خوبی داشتن ولی مادرش از خونش گونی گونی برنج و حبوبات و... دزدی میکرد!! این تخرش کشف کرد چرا اینکارو میکنه

چی بگم والاه اگه مشکل مالی نداره ولی دست کجی هم میکنه علتش فقط نداشتن چشمه ک چشم نداره داراییتو ببین ...

نه بابا🤣 غنیمت میشمره میخواد از همه یه چی بکشه از جونیش این عادتو داره

اره یکی بود ک پدرش طلافروش بود و وضع مالی خیلی خوبی داشتن ولی مادرش از خونش گونی گونی برنج و حبوبات ...

نمیدونی چیکار کار اخرش

قفل وعوض کن .چرا باید کسی غیراز خودت وهمسرت کلید داشته باشه

مامانمه خیر سرم خیلی خوبه ها فقط این رفتار بدو داره دنیا خوبی میکنی کلید دادم که نیستیم بیاد سر بزنه

مثلا من نیستم میاد زنگ صاحب خونه رو میزنه کلید در ورودی هم داره

کلید رو عوض کن .دلیلی ندارد کلید درخونتوتو کسی جز خودت و همسرت داشته باشن.فردا روز همسرت بفهمه هم برای تولد میشه هم برای مادرت

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دزدی چیه😑 احتمالا اینقدر باهات احساس راحتی داره که فکر نمیکنه اینقدر ناراحت بشی از این موضوع بعدم مگه تو میری خونه مادرت چیزی با خودت نمیاری

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

هیچ وقت هیچ رقمه باور نمیکنماین وصله ها رو به مادر نچسبونین

میچسبه عزیزم مادربزرگ منم هرموقع میاد انگار خونه ما میدون جنگه،میاد غنیمت جنگی برمیداره فقط هم خوراکی نه ها یهو میبینی پتو مورد علاقتم برده🤣🤣🤣