بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از طرز ادبیاتت معلومه اوضاع زندگیت چطوری بوده که برا چهارتا لوبیا مادرتو دزد میکنی😂😂 دیگه ریپ نزن ...
همچنان که داری خنده هیستریک میکنی برو طعمه های بعدیت برای دزدی رو پیدا کن دزد کوچولو معلومه انقدر جیب این و اونو بریدی که بدیهیات رو نمیفهمی و دزدی واست عادیه
نی نی سایت همه سم ها رو به خودش دیده بود الا دزد که تو تیک این سم رو هم زدی بهت تبریک میگم اینم مدال دزد اعظم تقدیم به تو 🎖️
باز خاکستری شدی یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب میکنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمیرسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا میگفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85
نمیدونم رو چه منطقی توجیه میکنه بخدا فقط ایشونه که براش عادیه همه کاربرا گفتن که کاره مامانم زشته
بچه ساله بابا از تاپیکاش هم مشخصه عقل درست درمونی نداره
باز خاکستری شدی یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب میکنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمیرسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا میگفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85
همچنان که داری خنده هیستریک میکنی برو طعمه های بعدیت برای دزدی رو پیدا کن دزد کوچولو معلومه انقدر جی ...
علاوه بر نداشتن ادب و شخصیت و تربیت خانوادگی حتی یه هوش معمولی برای یه مکالمه ساده نداری
اگر چیزی به اسم مرز بندی تو خانواده ات وجود داشت و محبت بیشتری میدیدی از طرف مادرت این اوضاعت نبود😞خیلی خانواده هرکس هرکسی داشتی انگار وگرنه برای یه موضوع ساده اینقدر آتیش نمیگرفتی عقده های هرکس انعکاس تروماهاشه بنظرم بجای یکی بدو با من برو مشکلاتت رو حل کن
هر گامی که یک زن برای حقش برمیدارد، راهی تازه برای نسلهای بعد باز میکند تا آزادی را نفس بکشند.
من گفتم لوبیا گفتم با اصل کاره مامانم مشکل دارم که از جونیش اینجوری بوده خیلی واسه شما عادیه این موض ...
خانم محترم من جواب شمارو دادم گفتم اگر یک مسئله برای شما ناراحت کننده است و اشتباهه باید رک بری بگی مادر عزیزم این کارت اشتباهه شاید متوجه نیست و نیازه به روش آورده بشه شاید اون با شما احساس راحتی داره باید مرز بندی تو مشخص کنی که سوءتفاهمی به وجود میاد نمیفهمم اینقدر سخته فهمش؟بعدم میگم شأن مادر اینقدر بالاست که درست نیست که اون مادر حتی اگه بدترین آدم روی زمینه دزد خطابش کنی
هر گامی که یک زن برای حقش برمیدارد، راهی تازه برای نسلهای بعد باز میکند تا آزادی را نفس بکشند.
یبار شوهر کلی میوه خریده بود مهمون سر زده اومد خونمون دیدم هیچی نیست انقدر دادو بیداد کردم اصلا به ر ...
ببین کلیدو قایمکی وردار و دیگه به هیچ وجه بهش نده ...وقتایی هم همسرت میره سفر اصلا مادرت رو رر جریان نذار و خودت تو خونه تنها بمون یا خواست بیاد بگو مامان من نمی ترسم و راحتم شما بمون پیش بابا و داداش ...یا بگو آنفولانزا گرفتم تا یکی دوهفته دور و برتون نمیام که شمام نگیرین ...
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز