2777
2789
عنوان

مامانم میاد خونمون دزدی میکنه میره😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14699 بازدید | 333 پست
نه خدای نکرده که از غریبه برنمیداره مثلا مهمونیم یه نوشابه با سالاد اضافه میگیره میذاره تو کیفش غنیم ...

عزیزم ، آشنا ها رو میدونی غریبه ها رو که نمیدونی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خدا شاهده منظورم شما نبودی به جان بچم اتفاقا از شما تعریف کردم که باشعورید انشاالله گره کار همه باز ...

خواهش میکنم..... لطف داری.. بخاطر هیچی. جان بچتم قسم نخور.. تموم شد.. بیخیال.. . موفق باشی

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ، آشنا ها رو میدونی غریبه ها رو که نمیدونی

میدونم اخه اگه برمیداشت من میفهمیدم چون اکثرا با هم هستیم مهمونیا پارک رستوران عروسی عزا

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خواهش میکنم..... لطف داری.. بخاطر هیچی. جان بچتم قسم نخور.. تموم شد.. بیخیال.. . موفق باشی

فدااات بشم عزیزززم انشاالله حاجتروا بشید التماس دعا

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
😂😂😂😂از حرفات خنده ات نگرفت خدایی؟شما احتمالا کسی میاد خونتون لقمه اشم میشمارید! اگه اینقدر غریبه ...

عقل درست درمونی توت نمیبینم اطرافیانت رو به خدا میسپارم چه حرصی میخورن از ضریب هوشی تو 😅

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قفل عوض کن

میگه کلید جدیدو بدید به بهانه اینکه ما نیستیم بیاد سر بزنه باید کلیدشو بردارم فکر کنه گم کرده دیگه بهش ندم

عقل درست درمونی توت نمیبینم اطرافیانت رو به خدا میسپارم چه حرصی میخورن از ضریب هوشی تو 😅

به اعصابت مسلط باش یه یه خانوم خوب نیست اینقدر وحشی و دریده باشه😊 مخصوصا سر یه تاپیک

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

به اعصابت مسلط باش یه یه خانوم خوب نیست اینقدر وحشی و دریده باشه😊 مخصوصا سر یه تاپیک

وحشی و دریده که نیستم کاملا راضی از مانیتور کردن ضریب هوشی کم تو دارم لذت میبرم و تاپیک گردی میکنم ، ولی حتی اگر بودم از دزد صفت بودن و اصرار به نرمال بودن فعل دزدی که بهتره بچه مغز 👌🏻🧠

وحشی و دریده که نیستم کاملا راضی از مانیتور کردن ضریب هوشی کم تو دارم لذت میبرم و تاپیک گردی میکنم ، ...

از طرز ادبیاتت معلومه اوضاع زندگیت چطوری بوده که برا چهارتا لوبیا مادرتو دزد میکنی😂😂 دیگه ریپ نزن برا امشب به اندازه کافی خندوندیم

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

چه طوری میتونی از دزدی دفاع کنی ؟ و در خنده دارترین وضعیت ممکن اسمشو بذاری صمیمیت ؟ برداشتن اموال دی ...

قربون دهنتون فقط بگم وضع ما هم خوبه یعنی بد نیستیم که دلم از ابن جهت بسوزه با اصل کاره مامانم مشکل دارم