2777
2789
عنوان

مامانم میاد خونمون دزدی میکنه میره😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 20232 بازدید | 360 پست
این چه سمی بود 😐😐

انشاالله هیچکس نبینه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
روم نمیشه به روش بیارم حتی یبار گفتم میترسم شاید جن داریم بازم دست برنداشت از کارش جالبه پسرم به چیز ...

اسی دوربینا رو نشونش بده به روش بیار ، قفل خونه هم عوض کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای حتما تو این سال ها خیلی جاها این کار رو کرده، شماها متوجه تشدین. کلید خونه رو عوض کن. واقعا راه ...

بله میکنه میدونم بقول شما چقدشو نفهمیدم مثلا خونه نیستم میاد جمع میکنه میبره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
میدونم حق داری .ببین به مادرت بگو جدیدا دوربین مداربسته نصب کردیم ..شوهرم با گوشیش کنترل میکنه ..ببی ...

اخه میفهمه دوربین تو خونه نیست یا پیش شوهرم میگه حرفش پیش میاد شوهرم میفهمه نمیخوام اصلا اون بو ببره ابروم میره

متاسفانه مادرتون مشکل دارن

یادمه چند سال پیش ،یک خانمی میومد گدایی ،میگفت پول بدید که خرج خودم و بچه هام در بیات ،بعد متوجه شدیم بچه هاش همه تاجر بودن ،وضع عالی

چندباری پسرش دعواش کرده ،زندانیش کرده بود که کارش ترک کنه ،آبروش تو شهر برده بود ،ولی گوشش بدهکار نبود

😐🤷🏻‍♀️
مگه مادر هرکسیه؟شما طوری حرف میزنی انگار داری درباره دخترخاله پدرت حرف میزنین.شما هم برای من خیلی عج ...

چه طوری میتونی از دزدی دفاع کنی ؟ و در خنده دارترین وضعیت ممکن اسمشو بذاری صمیمیت ؟

برداشتن اموال دیگران با هر نسبتی بدون اجازه و رضایت دزدی و تجاوز به حریم اون آدمه

چه دختر باشه چه مادر باشه چه پدر باشه چه هر ننه قمر دیگه ای باشه

اگر بحث صمیمیت مطرح بود باید در حضور دخترش میبرد نه اینکه زنگ صاحبخانه رو بزنه کلید بندازه بیاد توی خونه دخترش که مستأجر هم هست وسایل برداره ببره در حالیکه خودش با سه عضو خانواده صد میلیون حقوق داره

یا قوه تحلیلت از بیخ مشکل جدی داره یا خودت دستت توی کاره یا بچه سالی گزینه سومی وجود نداره

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به این میگن دوستی خاله خرسهمامانت نیاز به تذکر جدی و رفتار قاطعانه داره هیچ کس تا حالا مستقیم به خود ...

نه خدای نکرده که از غریبه برنمیداره مثلا مهمونیم یه نوشابه با سالاد اضافه میگیره میذاره تو کیفش غنیمت میشمره فکر میکنه زرنگه

مگه مادر هرکسیه؟شما طوری حرف میزنی انگار داری درباره دخترخاله پدرت حرف میزنین.شما هم برای من خیلی عج ...

نمیدونم متوجه میشی میگم میاد یواشکی کلید میاندازه وسیله میبره یا نه باز میگی مادرته اشکال نداره کار زشت زشته چه مادر چه دختر خاله پدر عجبا

اسی دوربینا رو نشونش بده به روش بیار ، قفل خونه هم عوض کن

دوربینا تو پارکینگ جلو در کوچه و راهرو هست تو خونه نداریم کلیدو ازش یواش برمیدارم

متاسفانه مادرتون مشکل دارن یادمه چند سال پیش ،یک خانمی میومد گدایی ،میگفت پول بدید که خرج خودم و بچ ...

بله منم شنیدم متاسفانه از این موارد مامان منم اصلا احتیاج مالی نداره

من عمم اینکارو میکنه میترسیم میاد خونه هاموندر کمد هامونو قفل میکنیم از طلا بگیر تا رژ لب هرچی خوشش ...

نه مامان من فقط خونه ماها میاد خوراکی یا شوینده برمیداره میبره استفاده میکنه از غریبه اصلا مثلا خونه مامانبزرگم وسیله جمع میکنه میاره بعضیا اشکار بعضیارو پنهونی که نبینند

سلام عزیزم اهنگ جدید میا پلیز رو گوش دادی؟!راجب همین مشکله

نه عزیزم

چه طوری میتونی از دزدی دفاع کنی ؟ و در خنده دارترین وضعیت ممکن اسمشو بذاری صمیمیت ؟ برداشتن اموال دی ...

😂😂😂😂از حرفات خنده ات نگرفت خدایی؟شما احتمالا کسی میاد خونتون لقمه اشم میشمارید! اگه اینقدر غریبه این که باهم باید مرز هارو مشخص کنین نه تاپیک بزنین مادرم دزدی میکنه ایشون اگر اینقدر غریبه است باید رک بره خونه مادرش بگه نیا خونه من دزدی

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

نمیدونم متوجه میشی میگم میاد یواشکی کلید میاندازه وسیله میبره یا نه باز میگی مادرته اشکال نداره کار ...

خب چرا مستقیم نمیگی حق نداری بیای و حق نداری چیزی برداری؟به همسایه ها بگو راهش ندن چرا کارو سخت میکنی

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.