2777
2789
عنوان

زن ذلیل ترین ادم دورتون

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 63 پست
وا چه حرفایی میزنیینی چک میکنی چی میخورن؟ آدم که همیشه نمیگه. شاید نمیخواد بدونی . یا شاید ناهار کن ...

من مامان خودم از غذا پختن متنفره ولی به نظرم کسی که مسئولیت قبول می کنه باید درست انجام بده چون طرف مقابل هم زحمت می کشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم چقدر خوب دور برتون اینقدر مرد با شعور وجود داره من مردایی تو فامیل مون هست به واسطه درامدش ...

عجب.

با خیانت و کتک زندگی میکنن؟ طلاق بگیرن بهتره که.

دور و بر من مردا درآمدشون بالا نیس ولی اینارو دیدم.

البته مردایی هم دیدم که کلا بی تفاوتن و زناشون هم بی تفاوت شدن.

ولی این مردای خوبم زیاد دیدم.

عجب.با خیانت و کتک زندگی میکنن؟ طلاق بگیرن بهتره که.دور و بر من مردا درآمدشون بالا نیس ولی اینارو دی ...

اره عزیزم به طرف خیانت می شه همه هم می دونن ولی بخاطر پول ولش نمی کنه یا کتک هم می خوره

اره عزیزم به طرف خیانت می شه همه هم می دونن ولی بخاطر پول ولش نمی کنه یا کتک هم می خوره

وای 😂😂

دیگه اونا پول رو انتخاب کردن.

من آدم ترلیاردر رو هم اگه خیانتکار باشه نیگاش نمیکنم چه برسه زندگی کنم باهاش

وای 😂😂دیگه اونا پول رو انتخاب کردن.من آدم ترلیاردر رو هم اگه خیانتکار باشه نیگاش نمیکنم چه برسه زن ...

همه می گن ولی دختره عین خیالش نیست یه جوری جان می زاره تنگ اسم شوهرش اونقدر فیکن همش استوری سالگرد و..

نمس دونی چقدر سختی هم کشیدن وقتی می پرسم می گن تازه وقت پیدا کریدیم برای روزای خوب عشق نه تنها کم نش ...

بستگی به خودشون داره دیگه.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

خداروشکر زن ذلیل نداریم تو طایفه و خانواده هام😁

ولی دست دلباز خرج کن و عاشق و زن دوست خیلییییی داریم😄

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

من مامان خودم از غذا پختن متنفره ولی به نظرم کسی که مسئولیت قبول می کنه باید درست انجام بده چون طرف ...

دقیقا.

من عاشق غذا پختنم

آره دیگه مرد میره سر کار، دلخوش یه وعده غذای گرم در طول روزه....

برادرشوهرم جوری از جاریم میترسه جوری میترسه جوری میترسه ک بگم هیچکس باور نمیکنه

اطرافیان میگن زبونشو با دعا بسته

خودمم احتمال میدم

چون از این کارها میکنه

اصلا ته زن ذلیلیه

تهشششش

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

همه می گن ولی دختره عین خیالش نیست یه جوری جان می زاره تنگ اسم شوهرش اونقدر فیکن همش استوری سالگرد و ...

عجیبه. نمیتونم اینارو قضاوت کنم چون نمیشناسمشون ولی بعضی وقتا خود دخترم ممکنه خیانت میکنه که عین خیالش نیس شوهرش خیانت کنه