2777
2789
عنوان

برم خونمون یاخونه فامیل سربارباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4698 بازدید | 122 پست

اسی جان دختر قشنگم سلام. ی نگاه ب تاپیکات انداختم خداوند روح مادرتو قرین رحمت الهی بکنه.

درک میکنم سخته و اینکه پذیرش ی شخص جدید سخت تره ولی تو ۱۸ سالته و قوی و قدرتمند هستی و از پس این موضوع هم برمیایی..

من هیچ خاطره ای از بابام ندارم ک فوت شد یادمه بچه بودم برای مامانم خاستگار میومد میمردم و زنده میشدم دائم میرفتم تو دستشویی و حموم گریه میکردم ک مبادا مامانم قبول کنه ...

یادمه خاله و دایی و زندایی هام میگفتن ازدواج کن اینا بزرگ میشن و میرن...تا جونی ازدواج کن چ شبا ک تا صبح از گریه نمیخابیدم و استرس داشتم اگه مامانم شوهر کنه ما چی میشیم...

مامانم هیچ وقت ازدواج نکرد و موهاش سفید شده تا ما بزرگ شدیم و درس و شغل و زندگی تشکیل دادیم..

میخام یگم آقایون کم طاقت تر هستن میدونم حالت گرفته است بغضم گرفت برات ولی برگرد خونه خودت اتاق خودت. من اون زمان ۸ سالم بود تو ک عاقل و دانایی .. برای زندگیت برنامه بچین ب همسر پدرت احترام بزار در حد همسر بابا ب ی مهارت فکر کن ی شغلی برای خودت دست و پا کن پی درس و دانشگاه باش و زندگی رو ادامه بده...

تو از پسش برمیایی من مطمئنم. هر وقت دلت گرفت دخترکم بیا باهام بحرف

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

خدایا قلبم اتیش گرفت از داداشتخدایا بچه از مادر یتیم میشهکسیو نداشت طفل معصوم یا حضرت زهرا برای طفل ...

قربون دل مهربونت 🩷 خدا حفظت کنه برا عزیزانت

آره تقاص که پس داد ولی آدم نمیشه. همش دکتره همش مریضه همون پسرش که فوت کرد باید آدم میشد ولی نشد

خدای ما هم بزرگه ولی درد بی مادری بدترین درده تو روز عروسیم قبل آرایشگاه رفتم تو حموم اینقدر گریه کردم از حال رفتم

دیروزم که روز مادر بود چشمام از شدت گریه باز نمیشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ بمیرم واسه دلتچقدرمعلومه سختی کشیدهالهی هیچ خونه ای بدون حضورمادرنباشهاینم جلوی همه خیلی باهام م ...

خدا نکنه عزیزم. آرزو میکنم همسر خوبی قسمتت بشه و بتونی آینده خوبی داشته باشی و روح مامانت شاد بشه

فقط همون بچه رو داشت ؟الان رفتارش باهاتون چطوره ؟ داداشت که تبعیض میذاشت بین اون و بچه خودش، در چه ح ...

نه یه دخترم آورد. الانم بدجنسه ذاتش بده. داداشم خوبه اوضاعش درسشو خوند فوق گرفت خدا عزیزانتون رو حفظ کنه

اونم همش مریضه ولی دل خجسته ای داره. پیرمون کرد بابام با بی سیاستیش ما رو بدبخت کرد

به نظرم فعلا نرو ،خونه مامان بزرگت بمون ،در ضمن خونه مامان بزرگ منت نداره ،بیخود کردن گفتن ، بزار با ...

وقتی خودش خونه داره چرا مادر بزرگ اینطوری نامادری به نبودن عادت میکنه

بعدم پدر ها مثل مادر ها نیستن بچه جلو چشمشون نباشه بگن وای چی میخوره لباس داره و... باید نیاز های بچه رو ببینه

عجب بابایی و فامیلایی سر پیری زن گرفته خب یواشکی کار خودشو بکنه تو هم از همین الان تو خونه خودت بمون به زن بابات و بابات هم زیاد رو نده تو هونت راحت باش تمرین راحت بودن تو خونه خودت بکن اونها باید برن مسافرت نه تو رو دک کنن

عجب بابایی و فامیلایی سر پیری زن گرفته خب یواشکی کار خودشو بکنه تو هم از همین الان تو خونه خودت بمون ...

اره

امشبم تعجب کردن اومدم همش عمه م میگف رفتی خونه؟

فکرکردم خونه آبجیت رفتی

عمومم اصرار داره امشب برم خونشون کتابامو جمع کنم

شب میاد بریم دور بزنیم بش میگم نمیام خونتون

اره امشبم تعجب کردن اومدم همش عمه م میگف رفتی خونه؟فکرکردم خونه آبجیت رفتیعمومم اصرار داره امشب برم ...

اره بهش بگو حرف یه روز دو روز نیست از درس نباید عقب بیوفتم

اون خونه قبل هر کس ماله تو ه

اره امشبم تعجب کردن اومدم همش عمه م میگف رفتی خونه؟فکرکردم خونه آبجیت رفتیعمومم اصرار داره امشب برم ...

عزیزم بنظرم نباید میرفتی

فک کن خانومە ماە عسلشە

چە اشکالی دارە یە هفتە تنهاشون میذاشتی