2777
2789
عنوان

برم خونمون یاخونه فامیل سربارباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5567 بازدید | 122 پست
ما بودیم خواهرمون رو میبردیم خونه خودمون کلا یکنفری چرا خواهرت اصرار نکرد ببرتت دیگه بعد از پدر مادر ...

اون بعدازظهرچون بچه ها همه باعموم تفریح رفتن به منم گفت بروباشون دلت بازبشه

ازعمو بپرس شب تورومیتونه برسونه خونه یانه پرسیدم عموم گف میرسونمت

دیگ اینجا اومدیم گریم گرفت اینا گفتن ببریم خونمون تورو آخرخودم اصرارکردم خونه مامانبزرگم بمونم

اون بعدازظهرچون بچه ها همه باعموم تفریح رفتن به منم گفت بروباشون دلت بازبشهازعمو بپرس شب تورومیتونه ...

خواهرت بهت زنگزد ؟

اصلا ازدواج نکنیا باور کن هیچی تش نیست اینایی که مستقلن به مشکل خوردن چه برسه دختر خونه وکم سن باشی از چاله خودتو تو چاه ننداز عزیزم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم منم مامانم فوت شده بود. این خیلی جوون بود فک کن ۲۲ ساله بابام ۳۹ ساله تا تونست بدجنسی ک ...

بازم دست بر نداشت به ظاهر عالی بود ولی ذاتش کثیف. من مجبور شدم ترم ۳ ازدواج کنم تا ریختشو نبینم ولی درسم خیلی خوب بوداین آشغال با وحودیکه وضع بابام عالی بود جهیزیه آشغال افتضاح خرید. بابامم سیب زمینی

منم تا تونستم درس خوندم شغل خوب دارم الان هی زنگ میزنه بریم بهشون سر بزنیم محلش نمیدم

تو هم دختر گلم فقط درس بخون تا پیشرفت کنی عزیرم

اسی رفتی خونتون به نامادریت راه بیا وگرنه زندگی واسه ات سخت میگذره لج میکنه ما با نامادریم راه میومدیم ولی خواهر بزرگم ۱۷ سالش بود اون موقع بزرگتر ازما بود فقط خونمون دعوا بود چاره نیست باهاش کنار بیای بدون دغدغه رندگی کنی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

به نظرم فعلا نرو ،خونه مامان بزرگت بمون ،در ضمن خونه مامان بزرگ منت نداره ،بیخود کردن گفتن ، بزار بابات زنگ بزنه سراغ بگیره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

تو سربار نیستی عزیزم

دو سه روز پیش مادربزرگت بمون

ولی کاش چند تا کتاب هم برای خودت آورده بودی

انشالله این خانم آدم خوب و باوجدان باشه

به حرفهای شوهر خواهرت اصلا گوش نده و بازی شو نخور

تا وقتی که خودت حرفی رو نشنیدی و بهت اثبات نشده، تحت تاثیر خواهرت و شوهرش نباش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

۴۳نمیدونم واقعا گیج شدم

نه درس بخون خیلیها تو شرایط شما هستن و بودن درس بخون دانشگاه قبول بشی واقعا درس بخونی موقعیت اجتماعی پیدا میکنی اونموقع اینروزها یادت میره

من ۴۱ سالمه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

آره عزیزم منم مامانم فوت شده بود. این خیلی جوون بود فک کن ۲۲ ساله بابام ۳۹ ساله تا تونست بدجنسی ک ...

خدایا قلبم اتیش گرفت از داداشت

خدایا بچه از مادر یتیم میشه

کسیو نداشت طفل معصوم

یا حضرت زهرا برای طفل معصوم مادری کن بگیر بغلت

عزیز زن بابات چی شد ن

تقاص داد؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

فردا برو خونتون کاری به اون دوتا عاشق نداشته باش

بگو امتحان دارم بشین تو اتاقت درستو بخون بیرون هم نیا

واقعا هم خوب درس بخون

با این افکار پخش و پریشون که نمیتونی موفق بشی برو تو اتاقت رو اون تخت قشنگت بشین و درستو بخون موقع ناهار شام که بابات و اون خانمه قرار نیس که کارای ... بکنن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

آخ بمیرم واسه دلت

چقدرمعلومه سختی کشیده

الهی هیچ خونه ای بدون حضورمادرنباشه

اینم جلوی همه خیلی باهام مهربونه اما خیلی زبون داره

فوت شده

خدارحمتشون کنه 😔🖤

من تازگی از شوهرم جدا شدم یه دختر ۹ ساله دارم پیش پدرشه از این روزا میترسم که دخترم اذیت بشه

ولی برو خونه نزار اون خانم جاتو بگیره رابطتو با بابات عالی کن

و نزار مسئولیت تو رو فراموش کنه دیگران به فکر خودشونن