2777
2789
عزیزم بایدی در کار نیست اگه بخواد میتونه خرج کنه طبق قانون تامین مخارج پای مرده پس زن وظیفه ای نداره ...

ولی زنی که کار میکنه انرژی خودش رو صرف کار کرده و مشکلاتش برای شوهر و بچه هاست اگه درآمدش بدرد خانواده نخوره که شاغل بودنش فقط مشکلات زندگی رو بیشتر میکنه

عزیزم بایدی در کار نیست اگه بخواد میتونه خرج کنه طبق قانون تامین مخارج پای مرده پس زن وظیفه ای نداره ...

افرین حرف حق

آقای استارتر هر موقع شما تک تک کارای خونه رو نصف نصف انجام دادی و در امر بارداری زایمان و نگه داری فرزند همه جوره همراه همسرت بودی انتظار داشته باش

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش همه مردا انقدر وضعشون خوب بود که احتیاجی به درآمد زن نداشتن یا خانما انقدری تامین بودن که نیازی ...

عزیزم اگه قرار باشه زن توی مخارج زندگی شریک باشه پس کارهای خونه و بچه هم باید شریکی باشه

ولی یکسری زنها همه کارهای خونه و اشپزی و نظافت و مهمانداری و بچه داری و شب نخوابی و درس و مشق بچه رو یک تنه انجام میدن و سر کار هم میرن و حقوقشونو خرج زندگی میکنن

بعد ده سال چیزی از این زن میمونه؟

در عوض مرد چی بیرون کار میکنه میاد خونه استراحت مطلق شامش آماده نباشه از زن طلبکاره

زنها باید از حقوقشون آگاه باشن و زیر بار کل مسئولیت زندگی نرن

اره منم منظورم اینه اگه مرد جایی کم اورد

منم حرفم این بود که کلمه باید اشتباهه

بعضی مردا دیدم زنشون مریض بوده یه لیوان نشستن زن با هزار درد و بدبختی آشپزی کرده ظرف شسته

پس مرد هم کم آورد زن اگه صلاح دید مردش لایقه میتونه کمک کنه اما بایدی در کار نیست

چون اطرافم خانمای شاغل میبینم ک بیرون کار میکنن زیاد ب خونه و بچه و شوهر نمیرسن ولی اونایی ک تو خونه ...

آها کلفت تمام عیار میخوای

هم درامد داشته باشه هم به کار خونه و شوهر بچه داری برسه

یوقت کار بیرون باعث خلل تو خانه داری و شوهر داری و بچه داریش نشه😂

چطور انقدر پررویین؟؟

عزیزم اگه قرار باشه زن توی مخارج زندگی شریک باشه پس کارهای خونه و بچه هم باید شریکی باشهولی یکسری زن ...

حرف منم همینه صرفا یه آرزو بود چون مردهای این سرزمین به این سطح از درک و شعور نرسیدن حالا تعمیم ندیم ولی هنوز تعداد معدودی انقدر درکشون بالاس

اگه زن خونه دار باشه و کارهای خونه رو کلا انجام بده مرد هم وظیفشه تامینش کنه بدون ذره ای منت و کم کاری

ولی وقتی شاغل میشه باید همراهیش کنه تو کل کارها همکارش باشه اونوقت هردو واسه بچه ها و زندگیشون حقوقشونو وسط بذارن

در این صورت دیگه چرتکه انداختن این وسط معنی نداره

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

من خونه داری رو ترجیح میدم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱