2777
2789
اره شعور ندارن دقیقا ،من مهمونی قیمه و قرمه اصلا دوست ندارم حداقل مرغ میزاشت خوب بود یا جوجه

بچه های کوچیک ما سر ساق مرغ دعوا میکنن هرکی یه طرف میکشه

بخاطر همین ساق مرغ زیاد میداریم دعوا نکنن😶

ساق نباشه نمیخورن

اگه مشکل فقط مهمونیهیا تکه های درشت بذارید که نفری یکی دوتا بردارنیا ریز کنید زیاد بریزیدمتوسط ننداز ...

من فکر کنم تیکه هارو ریز کنن بهتر باشه

من میزبان نبودم جایی دعوت بودیم بعد تعداد مهمون ها زیاد بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت که واقعا قوت و مزه غذاست

ما تو مهمونی هر دو نفر یک خورشت میذاریم که خب طبیعتاً هرکس کنار کسی میشینه که باهاش راحته مثلا زن و شوهر باهم

بعدم تعداد گوشت توی هر بشقاب یه تعادلی داره نمیشه یه عالمه تو یه بشقاب ریخت تو یه بشقاب نریخت

نه تو مهمونی ها یه ظرف خورشتخوری برای مثلا ۳ نفر مشترکه

ما معمولا خورشت خوری برای هر نفر جدا است. مگر چند مدل غذا بپزن.یا چلو گوشت و چلو مرغ داخل دیس بگذارند.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اینجوری خیلی خوبه مهمونی های ما برای ۳ نفر خورشت مشترکه

شما جدا بگذارید تا بقیه یاد بگیرن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
واقعا حتی سیب زمینی هم نزاشتن به من برسه همه رو غارت کردن رفت

میرفتی کنار یه با انصاف تر میشستی آخه زندایی😂

ما تو مهمونیامون دو مدل غذاست اکثرن یه خورشتی یه کبابی ظرف خورشت رو برای دو نفر میزارن نهایتا

وا

چرا تو مهمونی های ما چنین مشکلی نداشته همه به اندازه کافی گوشت برداشتن نه کم نه زیاد

مگه دعواست

در کل کباب بهتر و راحتتره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
میزبان تون اصلا چیزی از پذیرایی نمیدونسته😲 بعد هم ظرف خورشت هر کسی باید جدا کنارش باشه یا اگر تعداد ...

اتفاقا تو مهمونی اینکه ظرف خورشت هرنفرجداباشه زشته و من اصلا تو مهمونیای رسمی ندیدم اینو ، انگار سهم غذا میدی به مهمون ، شاید یکی کمتر بخوره یا یکی بیشتر ، مشکل از انصاف بغل دستیایاسی بوده که متناسب با حجم غذا ، نکشیدن تو بشقاب شون ، نه پذیرایی میزبان

یعنی تو قرمه سبزی فقط سبزی و لوبیا هاشو میخوری؟🫤

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠