2777
2789
عنوان

کنکور مزخرف

61 بازدید | 7 پست

شبا با کلی انگیزه میخابم ولی صب که بیدار میشم حوصله هیچ کاریو ندارم بعد بزور خودمو جمعو جور میکنم درس میخونم ولی وقتی یادم میاد این چندتا آزمون قلمچیو تا چه حدی گند زدم حس میکنم تلاش الکیه

درصدام بالای ۳۰ نمیره به هیچ وجه یعنی یه مطلبیو عالی عالی میخونم تست میزنم بعد تو قلمچی ۳۰ درصد میزنم به کل انگیزمو از دست میدم

همش به خودم امید میدم انگیزه میدم باز خراب میکنم 😭

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون انگیزه مهم نیست برو ببین مشکلت کجاست تو درس خوندن که پیشرفت نمیکنی

وقتی خراب میکنم دوس دارم بمیرم دیگه مجبورم به اسم انگیزه نداشتن و این جور چیزا با خودمو به حالت قبل برگردونم

نمیدونم مطالب خیلی زود یادم میره

مثلا یه فصل زیستو کامل میخونم تست میزنم یه هفته بعد بیشتر نکته هاشو یادم میره

وقتی خراب میکنم دوس دارم بمیرم دیگه مجبورم به اسم انگیزه نداشتن و این جور چیزا با خودمو به حالت قبل ...

چون طبیعیه واقعا، مرور زیاد بزار تو برنامه هات مثلا سه روز بعد خوندن یه هفته بعدش یه ماه بعدش همینطوری هربار مرور کنی پیشرفت میکنی نگران نباش اکثرا اینطوریه برای کسی که اولین باره مطالبو میخونه

آزمون های ماز و قلمچی سال های قبلو حتما حل کن و تحلیل

روز قبل آزمون بزنم؟

بعد من هیچوقت نمیتونم پیشروی قلمچی رو پیش ببرم همیشه عقبم با این وجود همیشه شده یکم از مطلبو خوندم که صفر نباشم بعد الان یه فیلم مشاوره دیدم میگفت اگه نمیرسید برنامه قلمچیو تموم کنین بجا اینکه همیشو بخونین تا یه جایی بخونین ولی خوب الان من کدومشو انجام بدم؟

چون طبیعیه واقعا، مرور زیاد بزار تو برنامه هات مثلا سه روز بعد خوندن یه هفته بعدش یه ماه بعدش همینطو ...

باشه امیدوارم بعد مرور زیاد یادم بمونن

مرسییی

روز قبل آزمون بزنم؟بعد من هیچوقت نمیتونم پیشروی قلمچی رو پیش ببرم همیشه عقبم با این وجود همیشه شده ی ...

اره دو سه روز قبل از آزمون بزن اینارو و تحلیل کن

خب پس دلیل اصلی درصد که بالای ۳۰ نمیره یکیش نرسیدن به مباحثه ... تا جایی میتونی بخون و همونو کامل یاد بگیر و تست بزن