خانما من شوهرم ناراحت میشه خودش تنهایی غصه میخوره هیچ وقت تا حالا دلیل ناراحتیش نگفته بهم خیلی تلاش کردم بگه ولی نگفته از همون اولم اینطوری بود کسی هس شوهرش اینطوری باشه و بهتر شده باشه !!
واقعا حالم بد میشه میبینم کسل و ناراحته ولی هرکاریم کنم بهتر نمیشه میگ فقط تنهام بزار اون لحظه...
بنطرتون چیکار کنم ؟ میگ دلم نمیخاد اطرافیانم ناراحت بشن بخاطرم ولی حالا اگ حال من بد بود اون هرکاری میکرد بخندم بهتر بشم🥲🥲
توروخدا بگید چیکار کنم
کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شوهر منم اینطوری بود یا حتی قصد انجام کاری داشت به من نمیگفت ولی کم کم بهتر شد الان میگه من فقط سعی کردم امین باشم آروم باشم سرزنش نکنم تا بتونه پیشم راحت باشه