2777
2789
عنوان

شوهرم

1167 بازدید | 77 پست

خانما من شوهرم  ناراحت میشه خودش تنهایی غصه میخوره هیچ وقت تا حالا دلیل ناراحتیش نگفته بهم خیلی تلاش کردم بگه ولی نگفته از همون اولم اینطوری بود کسی هس شوهرش اینطوری باشه و بهتر شده باشه !!

واقعا حالم بد میشه میبینم کسل  و ناراحته  ولی هرکاریم کنم بهتر نمیشه میگ فقط تنهام بزار اون لحظه... 

بنطرتون چیکار کنم ؟ میگ دلم نمیخاد اطرافیانم ناراحت بشن بخاطرم ولی حالا اگ حال من بد بود اون هرکاری میکرد بخندم بهتر بشم🥲🥲

توروخدا بگید چیکار کنم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مجرد💔😂

ای داد بیداد😂فک کردم کسی راه حلی داده

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فک کردم عاشق یکی دیگه بوده و بهش نرسیده، گذشته ی سختی داشته؟ مشکل خانوادگی داره؟ سرکارش مشکل داره؟ بی پول نیس احیانا؟ شوهر من پول نداشته باشه یا سرکارش با یکی حرفش شده باشه، ناراحت میشه 

احتمالا دورنگراست. یا نمیخواد شما رو قاطی مشکلاتش کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شوهر منم همینه چون خودمم اینجوریم پس مشکلی نداریم تنهایی غصه میخوریم 😂

وای خیلییی بده تورخدا چجوری میشه یکی کمکتون کنه؟؟

میشه بگی چجوری اروم میشی دوس داری اون لحظه چیکا کنم برات

من داغون میشم میبنیم اینجوریه هرچی میگم ب منم بگو باهم غصه میخوریم و فلان فایده نداره میگ فقط تنها باشم 🫤

متاسفانه من خیلی مردا رو دیدم همش توفکرن انگار بیشتر بخاطر مخارج بالاس

اره بخاطرع مشکل مالی بیشتر اونم من مهم نی سواقعا برام خودش سخت میگیره من میگم هرچی باشه میسازیمش باهم درستش میکنیم 

بنظرت چجوری میتونم ارومش کنم از فکر کردن بیارمش بیرون

نمیدونم اخه خودم اصلا پیگیر نمیشم

چرا یعنی اهمیت نمیدی شوهرت ناراحت باشه یا تو فکر؟

اخی عزیزم این که میخوای حالشو خوب کنی نشونه علاقت به همسرته

واقعا سخته اون غمگین باشه و کاری از دستت بر نیاد

ولی بعضی از ادما خصوصا اکثریت مرد ها دوست دارن وقتی ناراحتن و فکرشون مشغوله تنها باشن

الانم که فشار اقتصادی و زندگی اینقدر زیاده که حق دارن کلاقه باشن

بنظرم وقتی ناراحت بود سعی کن درکش کنی و تنهاش بذاری ولی یکمی که بهتر شد بگو بیا راجبش حرف بزنیم اگر دوست داری

اگر حرف زد بدون قضاوت فقط گوش بده به حرفاش و سرزنش نکن تا دفعه بعد هم ناراحتیاشو بروز بده

خیلی سخته ولی توی چنین شرایطی باید دورشو خلوت کنی