2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلییی بده تورخدا چجوری میشه یکی کمکتون کنه؟؟ میشه بگی چجوری اروم میشی دوس داری اون لحظه چیکا کن ...

چون من عادت کردم عزیزم ، از وقتی ازدواج کردم افتادم تو شهر غریب و اینقد اتفاقای بد واسم افتاده ک ترجیح میدم تو تنهایی خودم ناراحت باشم ،وقتی شوهرم هس فقط میگیم میخندیم ، من ی بچه کوچیک دارم هروقت ناراحت میشم ته افکارم ،ک فکرای خوبیم ،نیس ب بچم میرسم دیگ اشکامو پاک میکنم، همیشه میگم خدایا کمکم کن ، همین

افغانی ریپلای نزنه
چرا فک کردم عاشق یکی دیگه بوده و بهش نرسیده، گذشته ی سختی داشته؟ مشکل خانوادگی داره؟ سرکارش مشکل دار ...

ن عاشق خودم بود با کلی سختی رسیدیم بهم😂😅

مشکل مالی و سرکاره خونواده اش واقعا حمایتگرن خیلی خوبن  ولی شوهرم قبول نمیکنه  وضعشون خوبه و خونه بهمون دادن مستقل اما شوهرم خوشش نمیاد 🫤😐

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

حقم دارن بیچاره ها یه برنج معمولی یک میلون 400

چنتا سیب زمینی و پیاز میخای بخری کم کم یک میلیون

گرونی عبور و مرور روز مره 

من خودم مریض بودم 2 میلیون خرجم شدم تازه با بیمه تامین اجتماعی 

مگه کسی میتونه بپوشه و بهره؟ 

احتمالا دورنگراست. یا نمیخواد شما رو قاطی مشکلاتش کنه

هردوش هس 

منم میخام قاطی مشکلاتش بشم دلم نمیخاد تنهایی همش غصه بخوره 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

شوهر منم گاهی ایطوری میشه زیاد کاریش ندارم ک اذیت نشه منم فاصله می گیرم

یعنی سعی نمیکنی نزدیکش بشی 

من نمیتونم ولش کنم🫤

شوهر منم اینطوری بود یا حتی قصد انجام کاری داشت به من نمیگفت ولی کم کم بهتر شد الان میگه من فقط سعی کردم امین باشم آروم باشم سرزنش نکنم تا بتونه پیشم راحت باشه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی عزیزم این که میخوای حالشو خوب کنی نشونه علاقت به همسرتهواقعا سخته اون غمگین باشه و کاری از دستت ...

مرسی گلم اره واقعا حونم ب جونش بسته اس 

سعی میکنم تنهاش بزارم ولی خودم از این ور اتیش میگیرم اونجوری میبینمش 

متاسفانه بعدا هم دوس نداره راجبش حرف بزنه بیشتر مواقع؛  میگ ک الان دوس ندارم حالت خراب بشه و اینا  

ولی خب بعضی وقتا خیلی پاپیچش میشم میگ بهم بخاطره مشکلات مالی و اینا من اصلا سخت نیمگیرم بهش ولی اون ....

ذات مردا اینطوریه کلا.تو سعی کن شاد باشی پیشش

من ک میزنم تو فاز شوخی و اینا 

ولی خیلی بده بنظرم من خودم وقتی ناراحت میشم میشینم باهاش درد و دل میکنم خیلی سبکککک میشمممم

شوهرت مثل بابای منه 

الهی بمیرم یعنی آتیش میگیرم اینجوری میبینمش 🥲

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

تو فقط می تونی محیط خونه رو آروم و پر از آرامش نگه داری ، اونم مدلشه درد و دل نمیکنه

اره متاسفانه اینجور ک معموله نمیتونم تغییر بدم این اخلاقشو خیلی ناراحت میشم حاضرم خودم ناراحت بشم ن اون چون من با دوتا شوخی اون حالم سرجا میاد ولی شوهرم ن اصلا