2777
2789
عنوان

دوست دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست

به نظرتون چیکار کنم مادرش مجرده یه دختر دیگم داره کلا هر روز با یه پسره میدونی تو فامیلشون میگن این دختره کثافت از همه بیشتر پول در میاره انقد این و اون و تیغیده ۶۰ میلیون داده دماغ عمل کرده البته مادرشم همینه با یه مرد متاهل که زن و بچه داره رابطه داره جدیدا یک میلیارد از مرده تیغیده کلا خوموادگی بلده کارن بگید چیکار کنم شوخی نیست گیر یه مشت حرومی افتادم در اصل منو تیغ زدن بخدا انگار تازه ۳ یا ۴ روزه از خواب بیدار شدم 

ما باهم خوشحالیم 😍
مدام قهر میکرد ۳ جا رفتم ف ا ل قهوه گرفتم هر ۳ تاشون گفتن دختره با مرد متاهل دوسته چون اون بیشتر پو ...

برگام🤣🤣🤣🤣شماره دعانویسشوبده بعد جرش بده🤣🤣🤣🤣

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون چیکار کنم مادرش مجرده یه دختر دیگم داره کلا هر روز با یه پسره میدونی تو فامیلشون میگن این ...

اوه پسرت چندسالشه‌؟عروس نمیخوای عروست بشم🤣🤣🤣

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

به نظرتون چیکار کنم مادرش مجرده یه دختر دیگم داره کلا هر روز با یه پسره میدونی تو فامیلشون میگن این ...

بعد شما با چنین خانواده ای که مادرش خونه خراب کن هست ادامه دادی چرا وقتی دیدی اینجوری هستند ول شون نکردی اینجور ادما ضربه میزنن

بنظرم فقط قطع رابطه با چنین ادمایی جوابه بری بزنیشم فایده نداره حتی شعور داشت که اینکارو نمیکرد عقل ...

شعور چیه تازه ۲ روز پیش زنگ زده به پسرم گریه کرده که برگرده پسر منم سرش داد زده گفته همتون با هم برید رد کارتون ولی اومد خونه گفت به پسرم گفتم اگه یه بار دیگه زنگ زد فقط بگو من برم سراغ مادرو پدرش که البته جدا شدن هر کدوم یه جان ولی میرم که بفهمن شوخی ندارم دختره باید کلا بره البته ناراحتی و گریش از سر سوختنعابر بانکشه متلاشی 

ما باهم خوشحالیم 😍
بعد شما با چنین خانواده ای که مادرش خونه خراب کن هست ادامه دادی چرا وقتی دیدی اینجوری هستند ول شون ن ...

باورت میشه همشونو عالی میدیدم یعنی باغ میگرفتم قبل مامانم این حرومی یا رو دعوت میکردم انگار دعاشون باطل شد یهو به خودم اومدم دیدم دارم چیکار میکنم البته بعد ۴ سال 

ما باهم خوشحالیم 😍
باورت میشه همشونو عالی میدیدم یعنی باغ میگرفتم قبل مامانم این حرومی یا رو دعوت میکردم انگار دعاشون ب ...

حالا خداروشکر تموم شد یه دختری هم همش به داداشم میگفت بیا دوست بشیم زنت میشم خوشبختانه داداشم از این مدل دخترا خوشش نمیاد دوست نشد باهاش بعد فهمیدم با هزار تا هست و زن یکی شون شد البته همزمان دوست نمیشد هی کات بعد با فرد دیگه دوست میشد

برگام🤣🤣🤣🤣شماره دعانویسشوبده بعد جرش بده🤣🤣🤣🤣

خیلی کار بلد بود گوشیش یه دقه جا میموند نفسش بند میومد کلا تو خونه ما میخوابید عوضی به بهانه های مختلف میخواست شب بمونه ولی من نمیزاشتم البته شوهرم نمیزاشت من که کلا لال بودم خاک بر سرم 

ما باهم خوشحالیم 😍
حالا خداروشکر تموم شد یه دختری هم همش به داداشم میگفت بیا دوست بشیم زنت میشم خوشبختانه داداشم از این ...

خوب این خوبه این دختره همزمان با پسر من تو خونه یه پسر دیگم هفته ای یه بار میخوابید خدایا چقد بعضیا کثیفن بعد اونا فقط دو تا داداشن خواهر ندارن میگفتم چرا میری میگفت داداشیمن ج ن د ه خانم تازه دختره فقط ۱۹ سالشه این بزرگ شه چه گرگی بشه 

ما باهم خوشحالیم 😍
بعد شما با چنین خانواده ای که مادرش خونه خراب کن هست ادامه دادی چرا وقتی دیدی اینجوری هستند ول شون ن ...

پسر منو میبرد مامانه براشون خرید میکرد از خونه برنج و گوشت و مرغ میبرد بره اونا من اینا رو تازه فهمیدم تازه داره میگه من فقط نگاش میکنم به پسرم گفتم اگه فقط یک بار دیگه اسم اینا تو خونه بیاد آتیشت میزنم 

ما باهم خوشحالیم 😍