2821
2789
عنوان

دوست دختر

353 بازدید | 35 پست

سلام 

پسرم با یه دختره دوست شده ۴ ساله دختره ۲ یا ۳ ماه اوکی بود بعد یهو ورق برگشت تا ۴ سال بعد که بعدش شکه شدم تو این ۴ سال اولا من که مادر پسرم اصلا از دختره خوشم نمیومدآخه اصلا حرف نمیزد جواب سلام نمیداد کلا حال نداشت مثل نورسما تو شربت ذغال اخته از زیر به همه نگاه میکرد یه سره مریض بود و پسدم میبردش دکتر خانوادشم که نگم مادرش پسر منو میبرد سر تولد دخترش کلی لوازم آرایش لباس و..... اوف مارک میخرید پسرم درآمدی نداره همه پولارو از من و باباش میگرفت ۲ ماه اول ندادم  بعد عاشق کارا و رفتارای دختره شدم تازه بعد ۴ سال کاشف به عمل اومده دختره برای من و پسر و شوهرم دعا گرفته حرومزاده به نظرتون چیکار کنم باهاش برم جرش بدم ؟؟؟؟

ما باهم خوشحالیم 😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قبل از جر دادنش شماره ی دعانویس رو بگیر بده به من

چنلم توی بله : fararazbale. من این عجقو با تو میچناچم،نچنو من پانتومیم باجم وسط این همه بدبختی معماری خوندم چی بود

مدام قهر میکرد ۳ جا رفتم ف ا ل  قهوه گرفتم هر ۳ تاشون گفتن دختره با مرد متاهل دوسته چون اون بیشتر پول میده پسر تو رو ول میکرده هر وقت سرش خلوت میشده برمیگشته جور درمیادچون دقیقا همین کارو میکرد تنها بچمو له کرد تو این ۴ سال منم خر خر فقط از دختره حمایت کردم من میخواستم خونه براشون بخرم نصفشو بزنم به اسم دختره نصفش مال پسرم من چقد کور بودم 🫠

ما باهم خوشحالیم 😍
چجوری فهمیدی دعا گرفته

یه روز که با پسرم دعواش شد به مامانش زنگ زدم اون تو حرفاش مدام از دعا نویس حرف زد یه لحظه شک کردم ولی رد شد تا پسرم اومد گفت مامان میری برام یه ف ال قهوه بگیری خیلی داغونم بعد اول اینترنتی گرفتم بعدش حضوری دو جا گرفتم چون خودمم باور ندارم ولی ۳ تاشون عین هم بود 

ما باهم خوشحالیم 😍
یه روز که با پسرم دعواش شد به مامانش زنگ زدم اون تو حرفاش مدام از دعا نویس حرف زد یه لحظه شک کردم ول ...

بنظرم فقط قطع رابطه با چنین ادمایی جوابه بری بزنیشم فایده نداره حتی شعور داشت که اینکارو نمیکرد عقل تو کلش نی

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز