پسرم با یه دختره دوست شده ۴ ساله دختره ۲ یا ۳ ماه اوکی بود بعد یهو ورق برگشت تا ۴ سال بعد که بعدش شکه شدم تو این ۴ سال اولا من که مادر پسرم اصلا از دختره خوشم نمیومدآخه اصلا حرف نمیزد جواب سلام نمیداد کلا حال نداشت مثل نورسما تو شربت ذغال اخته از زیر به همه نگاه میکرد یه سره مریض بود و پسدم میبردش دکتر خانوادشم که نگم مادرش پسر منو میبرد سر تولد دخترش کلی لوازم آرایش لباس و..... اوف مارک میخرید پسرم درآمدی نداره همه پولارو از من و باباش میگرفت ۲ ماه اول ندادم بعد عاشق کارا و رفتارای دختره شدم تازه بعد ۴ سال کاشف به عمل اومده دختره برای من و پسر و شوهرم دعا گرفته حرومزاده به نظرتون چیکار کنم باهاش برم جرش بدم ؟؟؟؟
خیلی زور داره دوست دارم همه لوازم آرایش لب تاب و.... که مامانه با کارت پسرم خریده رو بگیرم جلو در خونشون آتیش بزنم دلم خنک شه خیلی منو تیغیدن پسر من دانشجو ء در آمد نداره
[QUOTE=402626171]حقو به دختره میدم چون تو مادرشوهری انگار پسرت ....ل معلومه که طلاس دختره ج ن د ه اس با مرد متاهل چیکار داره یه مدت میوفتم دنبالش ته کارای کثیفشو در میارم بعد آبرو بره خودش و جدو آبادش نمیزارم
صبح میرم آبروریزی به همه کس و کارش زنگ میزنم فحش میدم آبرو براش نمیزارم تو محلشون پلیس میبرم شکایت میکنم باید بفهمه هر عملی عکس العمل داده تا این بلا رو سر یکی دیگه نیاره