2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس میخوای چیکار کنی ؟؟؟بخور و بخواب

من که اصلا برام قابل‌هضم نیست. تو ذهنم اونایی که سرکار نمیرن معمولا توی رابطه هستن یا زود ازدواج می‌کنن و استقلال مالی براشون در درجه اول اهمیت نیست.

ولی فکر کن، سی سالگی رو رد کرده باشی، ازدواج نکرده باشی، بیکار هم باشی. تا یه سنی پدر و مادر آدم ساپورت می‌کنن. بعدش چی؟

اهل دوستی هم که نیست که بتونه همسر مناسب خودشو پیدا کنه. خب با جستجوی خانه به خانه که قرار نیست بیان شوهر طرف بشن. باید تو اجتماع باشه که چهار نفر رو ببینه، چهار نفر ببیننش.

من همیشه میگم ازدواج هم نمی‌کنی حداقل یه جوری زندگی کن که خرج سرای سالمندان رو داشته باشی.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من که اصلا برام قابل‌هضم نیست. تو ذهنم اونایی که سرکار نمیرن معمولا توی رابطه هستن یا زود ازدواج می‌ ...

من بیرون ضربه میخورم از ادما نمیتونم مثل یسریا باشم

من که اصلا برام قابل‌هضم نیست. تو ذهنم اونایی که سرکار نمیرن معمولا توی رابطه هستن یا زود ازدواج می‌ ...

افرین درست میگی 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

من بیرون ضربه میخورم از ادما نمیتونم مثل یسریا باشم

خب تهش چی؟ این مسیری که الان داری میری واقعا بن‌بسته. یا باید خودت یه حرکتی بزنی برای ازدواجت یا اگه قراره مجرد بمونی روی استقلالت کار کنی.

بحث الان نیست. بحث سی چهل سال دیگه ست. بحث وقتیه که دیگه حامی نداری و همه دوروبریات رفتن دنبال زندگی خودشون.

الان اگه ضربه می‌خوری درواقع باید روی خودت کار کنی و شخصیتت رو ارتقا بدی نه اینکه به این بهونه دست رو دست بذاری و کلا هیچ فعالیتی نداشته باشی.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻