2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
جلو من گفت. خب هر کس باشه به شوهرش بگن حسود به دختر و عروس بقیه ناراحت نمیشه؟

بله شما حق داشتید ناراحت شید اما وقتی همسرتون پشتتون نیست به ضرر خودتون تموم میشه در اصل همسرتون ناراحت نشده و با شما که ازش دفاع کردید هم درافتاده 

الان خواهرشوهرتون فهمیده و حسابی تو دلش عروسیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم همون دبگه بچه دارم. و الان نصف شب بیدار شد تنها موندیم تو خونه

چند روز دیگه نیومد برو براش ترک منزل بزن

شکایت کن

حالش جا بیاد 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

آخه چطور میشه آدما انقد بد بشن؟ برام عجیبه.

بدلیل عقده و حقارت و کمبودهایی که دارن 

چاره کار فقط اینه با این جور ادما زیاد رفت و امد نکنی اگه هم مجبوری وقتی میری باهاشون دهن به دهن نشی

بدلیل عقده و حقارت و کمبودهایی که دارن چاره کار فقط اینه با این جور ادما زیاد رفت و امد نکنی اگه هم ...

حقارت یعنی این باعث شده همیشه اذیتم کنه. یه بار دبگه هم بهم گفته بود یعنی به شوهرم گفته بود حسودیت نمیشه به فلانی  زنش کمرش بازیک بود. باورت میشه؟ اون موقع عقد کرده بودم 

حقارت یعنی این باعث شده همیشه اذیتم کنه. یه بار دبگه هم بهم گفته بود یعنی به شوهرم گفته بود حسودیت ن ...

نباید بزاری به خواسته اش برسه سعی کن با همسرت اروم صحبت کنی بکشیش خونه هر چی بیشتر بمونه پرش میکنن علیه شما

بگو بچه دلش تنگه بیاد 

2823
2791
2779
2792