2777
2789
عنوان

سنجش🤔

177 بازدید | 35 پست

بچه ها برای سنجش کلاس اول اون رسید پرداخت هم لازمه؟!من برای فردا نوبت گرفتم. خودم اینترنتی گرفتم دیگه رسید ندارم. زنگم زدم حواب ندادن🙄

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مگه سنجش پول میخواد ؟

بله عزیزم. نود تومن پرداخت کردم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزیزم. نود تومن پرداخت کردم

مگه میشه از کی اینطوری شده ؟ 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

مگه میشه از کی اینطوری شده ؟

دختر بزرگم کلاس سومه زمان اونم پولی بود. اون موقع کافی نت  ثبت نام کرده بودم رسیدم بردم ولی بنظرم لازم نبود

والا من برای برادرم چهار سال پیش که رفت رایگان بود

برادرت الان کلاس چندمع؟!

2790
2778
2791
2779
2792