2821
2789
ببخشید سال ۹۳ کنکور سخت شد میشه بپرسم چجوری سر جلسه خونسردی خودتونو حفظ کردید؟شما چه رشته ای الان می ...

سال ۹۳ ریاضیش خیلی سخت بود و شیمیش.

من موقعی که داشتم تست های ادبیات رو میزدم انقدر میلرزیدم که صندلیم هم تکون میخورد.

ولی وقتی چند تا تست رو پشت سر هم با اطمینان زدم خیالم راحت شد و تونستم به خودم مسلط شم.دیگه عربی رو که زدم قوت گرفتم.😃اون سال عربی رو ۸۲ درصد زدم.😍

رتبه ام اون چیزی که میخواستم نشد و یه سال پشت کنکور موندم‌سال ۹۴ فیزیکش وحشتناک بود که خدا رو شکر من ۶۰ درصد زدم و همون فیزیک نجاتم داد.الآن دانشجوی فیزیوتراپی هستم عزیزم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۹۸

پس چرا داری حرص میخوری تو الان دوماه از اونایی که برا ۹۸ میخونن جلویی

از الان شیمی زیست و ریاضی و فیزیک با دینی رو بخون 

تو این دوماه روزی ۶ ساعت ۷ ساعت وقت بذار لااقل زیستو کتابتو تو این دوماه خوب یاد بگیر شیمی هم اول مبتکران

الان ب من بدبخت میگید چیکار کنم اخه 😭😭😭😭   به افرید جان قرارشد اون مشاودو زنگ بزنم وقت بگی ...

عزیزم قیمت مشاوره که مناسب نیست.😔

ولی صحبت کن قسط بندیش کن.خیلی مشاور خوبیه.وحشی هم هست مجبور میشی درس بخونی.😂

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
عزیزم قیمت مشاوره که مناسب نیست.😔 ولی صحبت کن قسط بندیش کن.خیلی مشاور خوبیه.وحشی هم هست مجبور میشی ...

نه من همون اولشو میخوام یه برنامه ریزی و دید کلی بهم بده بدونم چ کنم یعنی از ۱۰۰تومن بیشتره جلسه لی؟؟؟

سال ۹۳ ریاضیش خیلی سخت بود و شیمیش. من موقعی که داشتم تست های ادبیات رو میزدم انقدر میلرزیدم که صند ...

عشق منم 94 کنکور داد اتاق عمل قبول شد ولی کنکورش با ازمونا سنجشش خیلی فرق داشت بدتر شد ینی به خاطر حفظ ابرو نتونس وایسه وگرنه پزشکی میاورد سال بعدش

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
سال ۹۳ ریاضیش خیلی سخت بود و شیمیش. من موقعی که داشتم تست های ادبیات رو میزدم انقدر میلرزیدم که صند ...

من شیمی ۹۳ رو خیلی گفتن سخت شده بود اون سال ولی با تسلطی که داشتم زدم ۷۵ درصد یه چیزی که برام جالب بود این بود که یه جوری طراح از سوالای کنکورای قبلی اسکی رفته بود مثلن تو رشته ریاضی تا طرف ساختار گلوکز بلد نبود نمیتونست حل کنه سوالو تو سالای قبل خودشون ساختار گلوکز رو میدادن 

من فقط موندم با چه برنامه ای بخونم کدوم درسارو بخونم کلا...

همون جزوه ی عربی که برات فرستادم رو خوب بخون همه تست های جامع عربی رو بزن.عربیت رو میبندی.بعد هم برو سراغ ادبیات و دین و زندگی.

از اختصاصی ها هم اول زیست رو شروع کن ولی همه رو باید کامل بخونی.

من شیمی ۹۳ رو خیلی گفتن سخت شده بود اون سال ولی با تسلطی که داشتم زدم ۷۵ درصد یه چیزی که برام جالب ب ...

آره دقیقا.سختی سوال هاش واسه همین چیزها بود.

من ۹۳ شیمیم رو ۵۴ زدم.خیلی خوب زدید ۷۵.👏👏👏

همون جزوه ی عربی که برات فرستادم رو خوب بخون همه تست های جامع عربی رو بزن.عربیت رو میبندی.بعد هم برو ...

اخه میگم باز عمومیا اسونترن فعلا نخونم . فقط زبان و عربی رو پیش ببرم.تا قبل تابستون. بععععد ... زیست ک مهمه ... و ریاضی و فیزیک تو این دوتا خعلی ضعیفم دوست دارم حداقل ۷۰ بزنم هردوش رو

ولی اصلا نمیدونم چطور بخونمشون ریاضی و فیزیک رو