2821
2789
از رو همون جزوهه ک واسم فرستادی خوندی؟؟؟🤔

بله.فقط همون رو خوندم.جزوه کم حجم و کاملیه.البته اون رو کامل بخون و بعد برو تست های کنکور رو بزن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه من همون اولشو میخوام یه برنامه ریزی و دید کلی بهم بده بدونم چ کنم یعنی از ۱۰۰تومن بیشتره جلسه لی؟ ...

نمیدونم اینطوری قبول میکنه یا نه.

برنامه که نمیخواد با برنامه قلمچی بخون عزیزم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
اخه میگم باز عمومیا اسونترن فعلا نخونم . فقط زبان و عربی رو پیش ببرم.تا قبل تابستون. بععععد ... زیست ...

فیزیک گاج نقره ای بی نظیره.من دیوونشم.😍😍😍😍حتما بخونش.

من فقط موندم با چه برنامه ای بخونم کدوم درسارو بخونم کلا...

بهت گفتم دیگه 

الان وضعیتت تو زیست چطوره؟

اگه صفره که کتابو شروع کن به خوندن با گاج جامع برا هر فصلی چهار روز وقت بذاری خیلی هم فس فس کنی آخر تیر تمامی

شیمی شروع کن طبق مبتکران که صفحه بندی کرده اول کتابو بخون نکات درسنامه مبتکران تو کتاب دوباره کتابو بخون برگرد تستا رو بزن اینم تا آخر تیر تمومی

برا ریاضی اگه ضعیفی که سیر تا پیاز گاج اول بخون اگه خوبی که خیلی سبز کار کن

برا فیزیکم بشین گاج نقره ای رو بخون

دینی هم از فردا روزی سه تا آیه از آیات و نکات گاج بخون ۲۳۴ آیه است آخر مرداد فک کنم عالی دینی رو بستی تاریخ ادبیات و لغت ادبیاتم شبی نیم ساعت وقت بذار بخون

خب تا آخر تیر تو یه جورایی به حد عالی میرسی بعدم میری سراغ کارای دیگه

حیف من سرم شلوغه ولی ایشالا کنکور بدم و جوابا بیاد خیلی کارا دارم

میگم از تابستون با برنامه قلم چی پیش برم ... ولی ازموناش رو از مهر برم

آره دقیقا همین کار رو بکنی عالیه.تو از همین الآن زیست رو شروع کن در کنارش هم دین و زندگی و عربی رو پیش ببر.

خواهرات و فامیلات با تو 180 درجه فرق دارن اگه جدی بخونی پایین که نمیاد هیچ بالاترم میره  الان ...

ن ازمون نمیدم پیش دانشگاهی هستم

تیکر بارداری نیست😄
ععععع😕😕 😔ای بابا چرا اینجوری میکنن اخه

شاید هم قبول کنه عزیزم.من اطلاع ندارم.برو بپرس.

انشالله قبول میکنه.

آره دقیقا.سختی سوال هاش واسه همین چیزها بود. من ۹۳ شیمیم رو ۵۴ زدم.خیلی خوب زدید ۷۵.👏👏👏

تو کنکور ۹۶ بخاطر گندی که به زیست زدم شیمیو خیلی خراب زدم ۶۷ درصد من برا بالای ۸۰ رفته بودم ولی زیست تمام جونمو ازم گرفت هر سوال شیمی میزدم برمیکستم به زیست و واقعن ناامید میشدم

عشقم 😍 به افرید باهوش منه درصداش عشقه 😍 ریاضی فیزیک واااای😣😣😣😣

نه عزیزم با تلاش همه چیز اوکی میشه.

نباید بترسی.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز