2777
2789

عزیزدلم

من همرو خودم خوندم با کتاب درسی درصدمو از 10 رسوندم 75 80 85 عمارلو و این چیزا بهونست روش مطالعت و تست زنی و دفعات دوره مهمه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
عزیزدلم من همرو خودم خوندم با کتاب درسی درصدمو از 10 رسوندم 75 80 85 عمارلو و این چیزا بهونست روش م ...

من اخه وقت ندارم هوششم همین طور=(

تیکر بارداری نیست😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ۹۳ تو کلاس هاشون شرکت کرده بودم و جزواتش رو خونده بودم.خیلی جزوه هاش کامل و خوبه‌

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
زیست چند درصد زدین🙈

اون سال ۶۵ درصد.البته اون سال قبول نشدم و پشت کنکور موندم.😆البته من سال ۹۳ پیش بودم خیییلی وقت نداشتم برای کامل خوندن.

ولی واقعا جزوه هاش عالیه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
کنکور شرکت کردن؟من جزوشو دارم میخوام فقط اونو بخونم کافیه؟😶

کافیه.هم کتاب درسی تو جزوه هاش هست هم نکات ترکیبی هم تست.

من اخه وقت ندارم هوششم همین طور=(

عمارلو برات معجزه نمیکنه

اولا که هوش خودتو دس کم نگیر

اگرم الان تازه میخوای استارت بزنی اشکال نداره بسم الله اما بره 98 نه 97 

نتیجه قشنگ تری هم میگیری

فصلای مهمو بشین از رو خود کتاب با دقت بالا بخون تطبیقشون بده به درسای دگ برای زیست خوندن

زیست 1 و 2 و پیش بلید کنار دستت باشه یه کلمه باکتری تو زیست 1 میبینی باید تا فیها خالدوتشو از پیش و زیست دو دربیاری این ینی خوب خوندن

عمارلو هم همین کارو کرده اما وقتی خودت به این نتایج برسی و نخوای از رو جزوه روزنامه وار بخونی بهتر توو ذهنت میمونه

میگم روزنامه وار چون وقتت کمه صددرصد با دقت پایین میخونی که همشو تموم کنی

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
کامل خونده بودین یا فقط مباحث خاص؟ عالیع 65درصد😍

من یه سری مباحث رو عمقی نخونده بودم و تست های اون مباحث رو نزدم چون شک داشتم.مثلا از پیش ۱ فصل ۳ و ۴ رو کلا نخوندم.ازشون بدم میومد.😃

وای خداروشکر😍😍😍😍😍 مرسی جواب دادی😍

خواهش میکنم.موفق باشی.💟

عمارلو برات معجزه نمیکنه اولا که هوش خودتو دس کم نگیر اگرم الان تازه میخوای استارت بزنی اشکال ندار ...

منم میخوام بمونم برای 98ولی مادرم میگ رتبه ت خیلیییی میاد پایین حتی اگ بخونی

😢

تیکر بارداری نیست😄
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز